ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Ανοικτό» το ενδεχόμενο ενίσχυσης από την «ελεύθερη» αγορά

Τα δεδομένα που υπάρχουν για να κινηθεί μεταγραφικά ο Παναθηναϊκός, στην ελεύθερη αγορά των ποδοσφαιριστών.

Παναθηναϊκός: «Ανοικτό» το ενδεχόμενο ενίσχυσης από την «ελεύθερη» αγορά

Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε έντονα τις τελευταίες ημέρες στο μεταγραφικό «παζάρι», ενισχύθηκε σε θέσεις που είχε προβλήματα, ωστόσο τα πάντα παραμένουν ανοικτά και για περαιτέρω προσθήκες στο μεταγραφικό «παράθυρο» των ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Οι «πράσινοι» είναι πολύ πιθανό να κινηθούν μεταγραφικά -ειδικά αν προκύψει κάποια περίπτωση που να ταιριάζει στα «θέλω» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς- για την αριστερή πλευρά από τη στιγμή που κόλλησε η μεταγραφή του Φεράρι από τον Βόλο.

Παράλληλα, έχουν τα μάτια τους ανοικτά για περιπτώσεις που παίζουν στο κέντρο της άμυνας, αλλά και σε αυτή του σέντερ φορ και δεν αποκλείεται το δεκαπενθήμερο που απομένει να γίνει κίνηση αν κριθεί απαραίτητο.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.962 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

 Παρασκευή η άφιξη του Παλάσιος

Πέρα από το θέμα των μεταγραφών, στον Παναθηναϊκό έχουν στο μυαλό τους και τις αφίξεις των παικτών που αποκτήθηκαν με κύριο πρωταγωνιστή τον Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Η άφιξη του Αργεντινού εξτρέμ προσδιορίζεται για την Παρασκευή λόγω και των δυσκολιών που υπάρχουν με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και το ταξίδι από την Λατινική Αμερική προς την Ευρώπη.

Πέρα από τον Παλάσιος, τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα θα βρεθούν ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι αλλά και ο Γιώργος Βαγιαννίδης για να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος και να ανακοινωθούν από την ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...