ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Τώρα η μπάλα περνάει στον Γιοβάνοβιτς

Ο Βασίλης Μοιρώτσος γράφει για την ενίσχυση του ρόστερ του Παναθηναϊκού, τη σημασία της μεταγραφής του Παλάσιος και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που έχει πλέον το υλικό για να δουλέψει όπως θέλει.

Τώρα η μπάλα περνάει στον Γιοβάνοβιτς

Το finish του Παναθηναϊκού στο μεταγραφικό παζάρι είναι εντυπωσιακό. Λούντκβιστ και Βιτάλ πριν από λίγες μέρες, Παλάσιος, Βαγιαννίδης και Μπρινιόλι την τελευταία μέρα. Δεν… έκατσε του Φεράρι, όμως ο Παναθηναϊκός δεν είχε ανάγκη βασικού ποδοσφαιριστή στα αριστερά. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ είναι ένας καταπληκτικός ποδοσφαιριστής, αλλά υπάρχει ο αξιόπιστος Χουάνκαρ που μπορεί να την κάνει τη δουλειά.

Του Βαγιαννίδη η μεταγραφή είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και για τις δύο πλευρές. Ο Παναθηναϊκός φέρνει πίσω ένα παιδί με πολύ μεγάλες προοπτικές, που μπορεί σε μερικά χρόνια να έχει καθιερωθεί τόσο στη δική του ομάδα, όσο και στην Εθνική Ελλάδος. Και ο Βαγιαννίδης έρχεται σε μια ομάδα που τον αγκάλιασε από παιδί, που τον εμπιστεύτηκε και που αν δεν είχε πάρει την απόφαση να φύγει για την Ιταλία, θα του έδινε την ευκαιρία να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο.

Το πιο σημαντικό για τον Παναθηναϊκό είναι η απόκτηση του Παλάσιος. Εκτός από το γεγονός πως ήθελε έναν εξτρέμ για την αρχική ενδεκάδα, ώστε μαζί με τον Χατζηγιοβάνη να συνθέσουν το δίδυμο στο πλάι του σέντερ φορ. Επιπλέον, ο Αργεντινός είναι εκείνος που είχε υποδείξει ο προπονητής.

Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες!
Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες! 1.651 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τον ήθελε σαν τρελός και καταφέρνει να τον αποκτήσει βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη. Σε μια μεταγραφική υπόθεση που επιτέλους ο Παναθηναϊκός λειτούργησε όπως πρέπει να κάνει. Τα… έσκασε και έφερε στην Ελλάδα τον παίκτη που ήθελε.

Ο Παλάσιος φτιάχνει και τον κόσμο. Είναι τόσο σημαντικό, όσο το να αποδειχτεί καλός παίκτης στο γήπεδο. Ο κόσμος είχε ανάγκη από μία εντυπωσιακή μεταγραφή, είχε ανάγκη να δει πως ο σύλλογος μπορεί να λειτουργήσει και αλλιώς: να μην πηγαίνει μόνο σε δανεικούς και ελεύθερους, αλλά να αγοράζει ποδοσφαιριστή αν πραγματικά τον θέλει ο προπονητής.

Το… δώρο που έγινε στον Παναθηναϊκό με την αναβολή του πρωταθλήματος το πήραν και το άνοιξαν με ευχαρίστηση οι «πράσινοι». Το ρόστερ ενισχύθηκε και ποιοτικά και ποσοτικά. Οι επιλογές που θα έχει πια ο Γιοβάνοβιτς του δίνουν την ευκαιρία να δουλέψει και να φτιάξει μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Που πρώτα θα τη χαίρεται ο κόσμος και η παρουσία στη Λεωφόρο δεν θα αποτελεί… ταλαιπωρία, αλλά ευχαρίστηση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.