ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τρομακτικό βίντεο από το Αφγανιστάν: Άνδρας κρέμεται από ελικόπτερο που πετούν Ταλιμπάν

Ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ένας άνθρωπος να κρέμεται με σχοινί από ένα αμερικανικό ελικόπτερο Black Hawk κατά τη διάρκεια μιας «περιπολίας» στην πόλη Kandahar στο Αφγανιστάν κάνει τις τελευταίες ημέρες τον γύρο του Διαδικτύου.

Τρομακτικό βίντεο από το Αφγανιστάν: Άνδρας κρέμεται από ελικόπτερο που πετούν Ταλιμπάν

Πλάνα που κοινοποιήθηκαν από το Talib Times την Κυριακή, ένας λογαριασμός στο Twitter που φέρεται να είναι επίσημη πηγή ειδήσεων για το Ισλαμικό Εμιράτο του Αφγανιστάν, δείχνει έναν άνδρα να κρέμεται από ένα ελικόπτερο UH-60 Black Hawk.

«Η Πολεμική μας Αεροπορία! Αυτή τη στιγμή, τα ελικόπτερα της Πολεμικής Αεροπορίας του Ισλαμικού Εμιράτου πετούν πάνω από την πόλη Κανταχάρ και περιπολούν στην πόλη», έγραφε στη λεζάντα.

Το βίντεο, το οποίο δεν έχει επαληθευτεί από άλλες ανεξάρτητες πηγές, μοιράστηκε από πολλούς άλλους χρήστες των κοινωνικών μέσων. Ορισμένα ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο άντρας πιστεύεται ότι εργαζόταν ως διερμηνέας για τις ΗΠΑ, ενώ άλλα κάνουν λόγο για μέλος των Ταλιμπαν και επίδειξη στην επιχείρηση εκκένωσης. Συγκεκριμένα προσπαθούσε να βάλει σημαία των Ταλιμπάν σε κτίριο.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.611 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν, Ζαμπιχουλά Μουτζαχίντ, έγραψε στο Twitter μετά την απόσυρση των αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων τη Δευτέρα 30 Αυγούστου: «η χώρα μας κατόρθωσε να απελευθερωθεί πλήρως, χάρη στο Θεό». Παρόλ’ αυτά, ενώ από το Αφγανιστάν έχουν απομακρυνθεί με ασφάλεια 123.000 ξένοι, στη χώρα έχουν απομείνει -εγκλωβισμένοι και με άγνωστες προοπτικές για το μέλλον τους- τουλάχιστον 200 Αμερικανοί».

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, αναμένεται να απευθύνει διάγγελμα προς τον αμερικανικό λαό, ειδικά για να εξηγήσει στους συμπολίτες του την απόφαση περί μη παράτασης της αμερικανικής επέμβασης στο Αφγανιστάν. Ο Μπάιντεν δέχεται κλιμακούμενα «πυρά», όχι μόνο από την αντιπολίτευση των Ρεπουμπλικανών, αλλά και από μερίδα των Δημοκρατικών στους οποίους ο ίδιος ανήκει.

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.