ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το αντίο του Μπρινιόλι στην Έμπολι

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο νέος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού.

Το αντίο του Μπρινιόλι στην Έμπολι

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι αναμένεται να έρθει στη χώρα μας τις επόμενες μέρες προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους πράσινους.

Μάλιστα αποχαιρέτησε την Εμπολι με μήνυμα του στα social media:

“Δεν ξέρω από που να αρχίσω. Θα αρχίσω με όσα όλοι έχουν δει… Το γήπεδο, τις δύσκολες στιγμές και τις μεγάλες χαρές που κατακτήσαμε μαζί. Ένας πρωταθλητής που “πέθανε” στα πλέι οφς και μετά… Serie A. Ως επαγγελματίας, ήταν σημαντικό για μένα που αναγνωρίστηκε η προσπάθεια μου με το βραβείο LEONE D’ARGENTO και στη συνέχεια με αυτό του καλύτερου τερματοφύλακα της σεζόν 2020/21. Δεν μπορούσα να ζητήσω περισσότερα! Όλα αυτά τα πέτυχα με τους συμπαίκτες μου, με τους προπονητές μου. Δίχως τη βοήθεια τους θα ήταν αδύνατον. Και φυσικά με τη στήριξη του κόσμου της Έμπολι. Ότι και να πω θα ήταν λίγο αυτή τη στιγμή για τα μέλη του ιατρικού τιμ, τους φυσιοθεραπευτές, τους εργαζόμενους στο σύλλογο και τους οπαδούς.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.779 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πήρα μια μεγάλη αγκαλιά και δέχθηκα πολλή αγάπη, την οποία θα κουβαλώ για πάντα μαζί μου. Ευχαριστώ Έμπολι για όλα.

Αλμπέρτο”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.