ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πέρασε η κεντρική διαχείριση – Αντίθετος με τον τρόπο που έγινε ο Παναθηναϊκός

Η κεντρική τηλεοπτική διαχείριση από τη σεζόν 2023-24 πέρασε, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι κάθετα αντίθετος με τον τρόπο που συνέβη αυτό.

Πέρασε η κεντρική διαχείριση – Αντίθετος με τον τρόπο που έγινε ο Παναθηναϊκός | panathinaikos24.gr

Η κεντρική τηλεοπτική διαχείριση από τη σεζόν 2023-24 πέρασε, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι κάθετα αντίθετος με τον τρόπο που συνέβη αυτό.

Προβάδισμα πρόκρισης απέναντι σε Βόλο και διαιτητή Παπαδόπουλο!
Προβάδισμα πρόκρισης απέναντι σε Βόλο και διαιτητή Παπαδόπουλο! 1.881 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, εξέφρασε την αντίθεσή του τονίζοντας ότι το θέμα της κεντρικής διαχείρισης προχώρησε εκβιαστικά και καταχρηστικά από κάποιες ομάδες, οι οποίες μέχρι πρότινος ήταν άστεγες.

Μην ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν ο πρώτος που είχε προτείνει κεντρική διαχείριση, ενώ είχε ρίξει στο τραπέζι εδώ και καιρό τη δημιουργία του Λιγκα TV, του καναλιού, δηλαδή, της Super League. Επί της ουσίας οι πράσινοι διαφωνούν με τον τρόπο που πέρασε η κεντρική διαχείριση, θεωρώντας τον εκβιαστικό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι και το μέλος της νομικής υπηρεσίας της Superleague, Γιάννης Οικονομάκης τόνισε: «Είναι δικαίωμα των ΠΑΕ και μάλιστα απόλυτο και αντιτάξιμο και έναντι του ιδίου του συνεταιρισμού, όχι υποχρέωση η παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Απόφαση της Γενικής Συνέλευσης που είναι αντίθετη προς τον νόμο και το καταστατικό είναι άκυρη και υπάρχει δυνατότητα προσφυγής στα δικαστήρια».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close