ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πέρασε η κεντρική διαχείριση – Αντίθετος με τον τρόπο που έγινε ο Παναθηναϊκός

Η κεντρική τηλεοπτική διαχείριση από τη σεζόν 2023-24 πέρασε, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι κάθετα αντίθετος με τον τρόπο που συνέβη αυτό.

Πέρασε η κεντρική διαχείριση - Αντίθετος με τον τρόπο που έγινε ο Παναθηναϊκός

Η κεντρική τηλεοπτική διαχείριση από τη σεζόν 2023-24 πέρασε, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι κάθετα αντίθετος με τον τρόπο που συνέβη αυτό.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, εξέφρασε την αντίθεσή του τονίζοντας ότι το θέμα της κεντρικής διαχείρισης προχώρησε εκβιαστικά και καταχρηστικά από κάποιες ομάδες, οι οποίες μέχρι πρότινος ήταν άστεγες.

Μην ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν ο πρώτος που είχε προτείνει κεντρική διαχείριση, ενώ είχε ρίξει στο τραπέζι εδώ και καιρό τη δημιουργία του Λιγκα TV, του καναλιού, δηλαδή, της Super League. Επί της ουσίας οι πράσινοι διαφωνούν με τον τρόπο που πέρασε η κεντρική διαχείριση, θεωρώντας τον εκβιαστικό.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.411 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι χαρακτηριστικό ότι και το μέλος της νομικής υπηρεσίας της Superleague, Γιάννης Οικονομάκης τόνισε: «Είναι δικαίωμα των ΠΑΕ και μάλιστα απόλυτο και αντιτάξιμο και έναντι του ιδίου του συνεταιρισμού, όχι υποχρέωση η παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Απόφαση της Γενικής Συνέλευσης που είναι αντίθετη προς τον νόμο και το καταστατικό είναι άκυρη και υπάρχει δυνατότητα προσφυγής στα δικαστήρια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.