ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην Αθήνα ο Μπρινιόλι: «Μου είπαν τα καλύτερα Μακέντα και Πέρεθ»(pics+Vid)

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι πάτησε το πόδι του στην Αθήνα λίγο μετά τις 14:45, προκειμένου να γίνει και τυπικά παίκτης του τριφυλλιού.

Στην Αθήνα ο Μπρινιόλι: «Μου είπαν τα καλύτερα Μακέντα και Πέρεθ»(pics+Vid)

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού έφτασε ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Ο Μπρινιόλι αναμένεται να ολοκληρώσει και τυπικά την μετακίνησή του στο τριφύλλι και να ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού .

Γενικά ο Ιταλός ήταν ευδιάθετος και φαινόταν αποφασισμένος να έρθει και να βοηθήσει άμεσα τους πράσινους.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.847 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου που με επέλεξε αυτή η ιστορική ομάδα, είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα. Γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός είναι ιστορική ομάδα και έχω μεγάλη θέληση και όρεξη να τα πάω καλά.

Γνωρίζω το ελληνικό πρωτάθλημα. Είχα τη δυνατότητα να βλέπω τις ελληνικές ομάδες όταν αγωνίζονταν στο Champions League και τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

IMG_1180

Είχα τη δυνατότητα να μιλήσω με τον Φεντερίκο Μακέτα που μου είπε τα καλύτερα, ενώ μίλησα και με τον Ρούμπεν Πέρεθ με τον οποίο ήμουν παλαιότερα συμπαίκτης και επίσης μου είπε τα καλύτερα.

Σας ευχαριστώ πολύ, είναι ιδιαίτερη η χαρά μου που βρίσκομαι εδώ»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.