ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Αποκάλυψη: Ανατροπή δεδομένων για τον θάνατο του Madclip!

Νέα δεδομένα στη υπόθεση!

Αποκάλυψη: Ανατροπή δεδομένων για τον θάνατο του Madclip!

Mια εντελώς διαφορετική εκδοχή από τα έως τώρα δεδομένα αποκαλύπτει στο Reader.gr ο πραγματογνώμονας του μοιραίου δυστυχήματος του Mad Clip, Παναγιώτης Μαδιάς. Στην ουσία, αναφέρει, ότι ο Έλληνας τράπερ δεν σκοτώθηκε, επειδή δεν έλεγξε την ταχύτητα της πολυτελούς Porsche του, αλλά επειδή πάτησε αναίτια φρένο, ενώ είχε μπει στην ευθεία της Λεωφόρος Ποσειδώνος.

Μάλιστα, αποκάλυψε, ότι βάσει της αυτοψίας που έκανε και σε αντίθεση με ό,τι είχε θεωρηθεί δεδομένο μέχρι στιγμής, ο Mad Clip, δεν έχασε τον έλεγχο στις στροφές που προηγήθηκαν. Αντιθέτως, σύμφωνα με το βίντεο που μόνο εκείνος είδε και μελέτησε, μπήκε κανονικά στην ευθεία, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του οχήματός του στην τελική ευθεία και για 25 ολόκληρα μέτρα, αλλά για άγνωστο λόγο, που ούτε ο ίδιος μπορεί να εξηγήσει, πάτησε φρένο με αποτέλεσμα να βρεθεί στη νησίδα αριστερά, κάνοντας μια τρελή πορεία 100 μέτρων.

Ο κύριος Μαδιάς υποστηρίζει ακόμα ότι το βίντεο που διέρρευσε την Πέμπτη και δείχνει τον Mad Clip, μαζί με το Audi R8, να ξεκινούν μαζί από φανάρι, είναι πολλά μέτρα πριν το δυστύχημα και όχι ελάχιστα δευτερόλεπτα, όπως, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα. «Είναι βίντεο που τραβήχτηκε 1.100 μ. πριν, δεν αποτελεί στοιχείο των τελευταίων μέτρων του αυτοκινήτου και δεν ξέρω γιατί βγήκε αυτό το βίντεο, παραπλανώντας τον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά στο Reader.gr και αποκάλυψε ότι ο ίδιος έχει δει βίντεο κλάσματα δευτερολέπτου πριν το περιστατικό, με την κάμερα που κατέγραφε στο σημείο ακριβώς του δυστυχήματος.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 65.605 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Το βίντεο που είδα και μελέτησα δείχνει τον οδηγό να ευθυγραμμίζεται στην ευθεία και να έχει κανονική πορεία για 25 ολόκληρα μέτρα. Για άγνωστη αιτία κι ενώ βρίσκεται στη δεξιά λωρίδα, κατευθύνεται στην αριστερά πλευρά και πέφτει στη νησίδα, πιθανολογώντας ότι πάτησε αναίτια φρένο, καθώς δεν φαίνεται να τον εμποδίζει κάτι στην πορεία του».

Πηγή: reader.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...