ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Με Βιτάλ κόντρα στη Λαμία

Την πρώτη του συμμετοχή -έστω και ανεπίσημη- θα καταγράψει απόψε με τον Παναθηναϊκό κόντρα στη Λαμία, ο Ματέους Βιτάλ.

Παναθηναϊκός: Με Βιτάλ κόντρα στη Λαμία

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει απόψε στο «Απ. Νικολαΐδης» την καλοκαιρινή του προετοιμασία, καθώς υποδέχεται τη Λαμία στο τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Η αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Λεωφόρου, θα είναι κεκλεισμένων των θυρών για κόσμο και media, ενώ ενημέρωση για την ροή του αγώνα θα υπάρχει από τα social media της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» στοχεύουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη σε φιλικό προετοιμασίας και να μπουν με την καλύτερη ψυχολογία στην τελευταία εβδομάδα προετοιμασίας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην αποψινή αναμέτρηση θα πάρει λεπτά συμμετοχής ο Βραζιλιάνος χαφ, Ματέους Βιτάλ, ενώ κανονικά θα αγωνιστεί και ο Ραμόν Λούντκβιστ.

Παράλληλα λόγω και των υποχρεώσεων της Εθνικής, από το φιλικό κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας, θα απουσιάσουν οι Διούδης, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης και Ιωαννίδης, ενώ εκτός αναμέτρηση για άλλους λόγους θα είναι οι Σένκεφελντ, Ενγκμπακοτό και Αγιούμπ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.