ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπρινιόλι: «Η ιστορία του συλλόγου και όσα θυμάμαι όταν τον έβλεπα στο Champions League, με έκαναν να υπογράψω»! (Vid)

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι στην πρώτη του συνέντευξη σαν μέλος του Παναθηναϊκού, αναφέρει όσα γνωρίζει για τη νέα του ομάδα, αλλά και το κίνητρο που είχε ώστε να γίνει μέλος του «τριφυλλιού».

Μπρινιόλι: «Η ιστορία του συλλόγου και όσα θυμάμαι όταν τον έβλεπα στο Champions League, με έκαναν να υπογράψω»! (Vid)

Την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη σαν μέλος της ομάδας του Παναθηναϊκού, πραγματοποίησε ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι στο youtube της «πράσινης» ΠΑΕ.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας, αναφέρθηκε στην ιστορία των «πρασίνων» και σε όσα θυμάται όταν έβλεπε τον Παναθηναϊκό να αγωνίζεται στο Champions League, το κίνητρο που είχε για να έρθει στο «τριφύλλι», αλλά και όσα του μετέφεραν οι συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός κίπερ στο κανάλι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Για το κίνητρό του να υπογράψει στον Παναθηναϊκό:

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.253 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Η ιστορία του συλλόγου, ο σύλλογος που τόσο πολύ με ήθελε και έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον. Ήταν πολύ εύκολη επιλογή γιατί είναι μεγάλο κλαμπ. Σε προσωπικό επίπεδο τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα γιατί είναι μια άλλη χώρα οπότε είναι όλα καινούργια για εμένα. Χρειάζεται να μπω… στο παιχνίδι. Είναι κάτι όμορφο, το οποίο είναι και δύσκολο παράλληλα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος».

Για όσα γνωρίζει για την ομάδα:

«Η πρώτη εντύπωση και η πρώτη ανάμνηση είναι η πράσινη και η άσπρη φανέλα. Όταν ήμουν μικρός έβλεπα τον Παναθηναϊκό στην τηλεόραση στο Champions League και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και φυσικά το τριφύλλι. Το έμβλημα του Παναθηναϊκού, το οποίο είναι πολύ αναγνωρίσιμο. Αυτές ήταν οι πρώτες μου εικόνες».

Για τους παίκτες με τους οποίους μίλησε:

«Αρχικά μίλησα με τον Ρούμπεν Πέρεθ που τον ήξερα και μίλησα και με τον Μακέντα. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά ήρθα σε επαφή μαζί του. Μου είπαν όμορφα πράγματα για τον σύλλογο, την πόλη και την δομή του κλαμπ. Μου είπαν ότι γίνεται καλή δουλειά και ότι ο σύλλογος θέλει να μεγαλώσει. Για εμένα όλα αυτά είναι σημαντικά, μου άρεσε η ιδέα την οποία κατανόησα περισσότερο όταν μίλησα με τον προπονητή για την πορεία που θέλει ν’ ακολουθήσει ο σύλλογος και μου επιβεβαίωσαν και οι νέοι συμπαίκτες μου. Οπότε είμαι ευχαριστημένος».

Για όσα μπορεί να περιμένει η ομάδα από εκείνον:

«Αυτό το οποίο επιθυμεί κάποιος δεν είναι πάντοτε αυτό που μπορεί να πετύχει. Θα τεθώ στη διάθεση της οιμάδας, των συμπαικτών μου και όσων εργάζονται στον σύλλογο και που μας βοηθούν να κάνουμε τη δουλειά μας. Ελπίζω να έχω την ευκαιρία να παίξω ώστε να δείξω την αξία μου με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ηρεμία. Να κάνω το καλύτερο δυνατό για εμένα και τον σύλλογο».

Για το ιστορικό γκολ με τη Μίλαν όταν αγωνιζόταν στην Μπενεβέντο:

«Το γκολ με τη Μίλαν ήταν μια πολύ όμορφη φάση σε ένα ιδιαίτερο σημείο του πρωταθλήματος στο οποίο προερχόμασταν από δυσκολίες. Είναι μοναδικό και σπάνιο να πετυχαίνει ένας τερματοφύλακας γκολ. Οπότε θα μείνει χαραγμένο για πάντα. Κάνω άλλη δουλειά βέβαια, αλλά αυτή η φάση θα μου μείνει αξέχαστη».

Για τους οπαδούς της ομάδας του Παναθηναϊκού και το μήνυμά που στέλνει:

«Χαιρετώ όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού, του στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά και ελπίζω να τους δω σύντομα στο γήπεδο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.