ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θετικές εντυπώσεις από Βιτάλ και Λούντκβιστ

Τόσο ο Βραζιλιάνος όσο και ο Σουηδός ξεχώρισαν στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Λαμία.

Θετικές εντυπώσεις από Βιτάλ και Λούντκβιστ

Τόσο ο Βραζιλιάνος όσο και ο Σουηδός ξεχώρισαν στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Λαμία.

Οι πράσινοι πήραν τη νίκη με 3-2 στη Λεωφόρο, παρά το γεγονός ότι είχαν αρκετές αλλαγές, ενώ μην ξεχνάμε ότι έλειπαν οι διεθνείς.

Οι δυο νεοφερμένοι, Βιτάλ και Λούντκβιστ άφησαν θετικές εντυπώσεις στην αναμέτρηση. Ο Βραζιλιάνος έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο αγωνιζόμενος για 61 λεπτά ως βασικός. Είχε πολύ καλές επαφές με την μπάλα, πήγαινε στο ένας εναντίον ενός και παραλίγο να σκοράρει με μια εντυπωσιακή προσπάθεια, όταν έπειτα από τακουνάκι του Μακέντα “χόρεψε” δυο παίκτες της Λαμίας, αλλά το σουτ του πέρασε άουτ στο 59′. Λίγο νωρίτερα, στο 51′ με ατομική προσπάθεια και σουτ από μακριά δεν κατέφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.743 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ό, τι έχει να κάνει με τον Σουηδό, είχε καλή παρουσία στη μεσαία γραμμή, ενώ ξεχώρισαν οι εκτελέσεις στις στατικές φάσεις. Ο Λούντκβιστ έχει καλά πόδια και το έδειξε στο φιλικό. Από δικό του κόρνερ έγινε το 1-0 με κεφαλιά του Μαουρίσιο. Επίσης, προσπάθησε δυο φορές να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά ο γκολκίπερ απομάκρυνε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.