ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φιλική ήττα στο Αγρίνιο για τον Παναθηναϊκό Β’

Ο Παναθηναϊκός Β' αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό και γνώρισε την ήττα με σκορ 3-1 από την τοπική ομάδα.

Φιλική ήττα στο Αγρίνιο για τον Παναθηναϊκό Β'

Ευκαιρία για ένα δυνατό τεστ, είχε η ομάδα του Γιάννη Βονόρτα στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με σκορ 3-1 ωστόσο έδειξαν σε καλό επίπεδο ετοιμότητας, ενόψει και των υποχρεώσεων που πλησιάζουν για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Σε ότι αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Δημήτρη Βέργο στο 11ο λεπτό. Δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση του 20λεπτου, ο Παναιτωλικός έκανε δύο τα τέρματά του, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντίας, ο Κορνέλιους έπιασε σε πρώτο χρόνο την κεφαλιά για να έρθει ο Βαρόνε και να σημειώσει το 2-0 με κοντινή προβολή.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.260 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, ενώ στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές και από τις δύο ομάδες, χάλασαν το τέμπο του αγώνα και έπρεπε να φτάσουμε προς το τέλος του για να δούμε κάτι το αξιοσημείωτο.

Συγκεκριμένα στο 83′ ο Παναιτωλικός έβαλε και τρίτο γκολ, με «δράστη» τον Καρέλη όπου παραβίασε για τρίτη φορά την «πράσινη» εστία, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα, το «τριφύλλι» πέτυχε το γκολ της τιμής με τον Φρόκου για το τελικό 3-1.

Παναιτωλικός: Ροντρίγκες, Λούι (46’ Αποστολάκης), Βργκοτς (62’ Μπακαδήμας), Κορνέλιους (88’ Σκιαδάς), Χουχούμης (46’ Μαλής), Τσιγγάρας (46’ Μπαρμπόσα), Βαρόνε (78’ Καρέλης), Ντουάρτε (46’ Ζεστέντ), Μόρσεϊ (78’ Φυτόπουλος), Ντίας (62’ Μπελεβώνης Χ.), Βέργος (62’ Μεντόσα).

Παναθηναϊκός Β΄: Μαργκόνο, Ρόμπι, Αντωνίου, Θεοχάρης, Τσιριγώτης, Σέχου, Πάνκα, Ηλιάδης, Ζαφείρης, Μαρτίνης, Μαραθωνίτης.

Έπαιξαν και οι: Σουρδής, Τουρκοχωρίτης, Κούτσιας, Φρόκου, Παυλάκης, Καρβούνης, Νταμπίζας, Σταματάκης, Ματσαδές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...