ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Απόφαση κόλαφος για τον Πέτρο Φιλιππίδη!

Η βιομηχανία του θεάματος διαγράφει τον Πέτρο Φιλιππίδη από παντού.

Απόφαση κόλαφος για τον Πέτρο Φιλιππίδη!

Η βιομηχανία του θεάματος διαγράφει τον Πέτρο Φιλιππίδη από παντού.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στις φυλακές της Τρίπολης, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, με τις κατηγορίες ενός βιασμού και απόπειρας άλλων δύο

Ωστόσο, άλλο ένα “χτύπημα” έρχεται με την απόφαση των ελληνικών τηλεοπτικών καναλιών να μην ξαναπροβληθούν παραγωγές στις οποίες έχει συμμετάσχει ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 67.293 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά την απομάκρυνσή του από τη σειρά της ΕΡΤ “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”, όταν ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι καταγγελίες εις βάρος του, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης “μπλοκαρίστηκε” και από την ταινιοθήκη των καναλιών.

Αυτό σημαίνει ότι σειρές, ταινίες αλλά και παραστάσεις στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει ή συμμετάσχει ο ηθοποιός παύουν να προβάλ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...