ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ένα γκόλ που ήθελε πολύ ο Μπουζούκης

Ο Γιάννης Μπουζούκης ήταν από τους διακριθέντες της ομάδας του στη φιλική νίκη επί της Λαμίας, με τον νεαρό άσο να βρίσκει δίχτυα έπειτα από 1,5 χρόνο.

Παναθηναϊκός: Ένα γκόλ που ήθελε πολύ ο Μπουζούκης

Είναι αλήθεια πως ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν πήρε τις ευκαιρίες που του αναλογούσαν την περσινή σεζόν, αρχικά με τον Πογιάτος και στη συνέχεια με τον Μπόλονι.

Στην προκειμένη, τα αίτια της κατηφορικής πορείας του «Μπούζου» την τελευταία χρονιά είναι δύο. Αρχικά η έλλειψη εμπιστοσύνης από τους προπονητές του και δευτερεύοντα ρόλο έπαιξε και η ψυχολογία του νεαρού μεσοεπιθετικού.

Ο Μπουζούκης με τον Γιοβάνοβιτς στον «πράσινο» πάγκο μπορεί και πρέπει να κάνει το boost up στην καριέρα του. Ο Σέρβος τεχνικός και τα δείγματα που έχει δείξει ως τώρα, θέλει όλοι οι παίκτες του ρόστερ να είναι ενεργοί και ανά πάσα στιγμή διαθέσιμοι για να βοηθήσουν.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.041 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο νεαρός άσος δεν πρέπει να αφήσει αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη και να δώσει το «στίγμα» του στον Γιοβάνοβιτς για να αρχίσει να τον χρησιμοποιεί παραπάνω.

Είναι αλήθεια επίσης το γεγονός πως με τις τελευταίες προσθήκες στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι ελάχιστες, ωστόσο επειδή η σεζόν θα είναι μακριά, ο Μπουζούκης θα πάρει τις ευκαιρίες του. Είτε σε ματς χαμηλής δυναμικότητας, είτε για το θεσμό του κυπέλλου, ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να δείξει ψυχολογική ανάταση και να δικαιώσει τον προπονητή του.

Η χθεσινή του εμφάνιση στο φιλικό κόντρα στη Λαμία είναι το πρώτο δείγμα, με τον νεαρό να είναι από τους διακριθέντες της ομάδας του και να βρίσκει και δίχτυα μάλιστα, κάτι το οποίο είχε ξεχάσει… καθώς είχε να σκοράρει με την «πράσινη» φανέλα περίπου 1,5 χρόνο. Είχε χριστεί σκόρερ για τελευταία φορά στις 25 Ιανουαρίου 2020, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ για το ελληνικό πρωτάθλημα, όπου οι ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0.

Στον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν, όλοι οι παίκτες είναι απαραίτητοι και ο Μπουζούκης είναι ένας απ’ αυτούς που και ταλέντο έχει, αλλά και τις απαιτούμενες παραστάσεις για να μπορέσει να προσφέρει το κάτι… παραπάνω.

Ας είναι η εμφάνιση κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας μια αρχή, για την ανάταση κυρίως σε ψυχολογικό τομέα του «Μπούζου», που όσο να πει κάποιος έλειψε από το «τριφύλλι», τα προηγούμενα χρόνια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...