ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Συνεχίζουν δυναμικά την προετοιμασία τους τα ομαδικά τμήματα στο LCG (Pics)

Τα ομαδικά τμήματα του Παναθηναϊκού Α.Ο. συνεχίζουν δυναμικά την προετοιμασία τους για την αγωνιστική σεζόν στο εξειδικευμένο γυμναστήριο-προπονητικό κέντρο υψηλών προδιαγραφών, που φέρει την σφραγίδα του Λεωνίδα Χριστακίδη, στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός: Συνεχίζουν δυναμικά την προετοιμασία τους τα ομαδικά τμήματα στο LCG (Pics)

Η συνεργασία του «τριφυλλιού» με τον έμπειρο γυμναστή συνεχίζεται για ακόμη μία σεζόν με το βόλεϊ αδρών ενώ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με το μπάσκετ γυναικών. Φέτος φιλοξενείται και το βόλεϊ γυναικών στις εγκαταστάσεις του LCG.

Oι αθλητές και οι αθλήτριες του Παναθηναϊκού έχουν δίπλα τους έναν πολύπειρο συνεργάτη για την βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης και επωφελούνται ειδικών προγραμμάτων με βάση τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των ομαδικών αθλημάτων.

Τα βήματα των αγωνιστικών τμημάτων ακολουθεί και η ακαδημία μπάσκετ του Παναθηναϊκού αφού πολλοί νεαροί αθλητές και αθλήτριες πραγματοποιούν προγράμματα ενδυνάμωσης υπό τις οδηγίες του κ. Χριστακίδη.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.289 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε δήλωσή του στο www.pao1908.com ο Λεωνίδας Χριστακίδης τόνισε: «Είναι τριπλή η χαρά μας φέτος. Πέρυσι είχαμε ξεκινήσει μια ωραία συνεργασία με το βόλεϊ ανδρών και το μπάσκετ γυναικών και σε αυτή την παρέα καλωσορίζουμε το βόλεϊ γυναικών.

Φέτος αποδεχτήκαμε με χαρά την προσπάθεια της διοίκησης να μπουν τα αγωνιστικά τμήματα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η χρονιά μας είναι διπλά δύσκολη, μια σεζόν μετά την περίοδο covid κατά την οποία δουλέψαμε αρκετά παρά τις δυσκολίες και τα αποτελέσματα είναι εμφανή στο γήπεδο. Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, εμείς έχουμε την ευθύνη να ετοιμάσουμε τους αθλητές ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν σε διπλά και τριπλά παιχνίδια μέσα σε δέκα μέρες. Ειδικά οι πρώτοι τρεις μήνες είναι πολύ δύσκολοι για όλες τις ομάδες που αγωνιστούν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Έχουμε βάλει υψηλούς στόχους και θεωρώ ότι με σκληρή δουλειά θα τους πετύχουμε και θα είμαστε χαμογελαστοί στο τέλος της χρονιάς. Εύχομαι η σεζόν 2021-22 να μας βρει όλους υγιείς, έξω από τις δυσκολίες του covid, να είμαστε όλοι στα γήπεδα και ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει όλους τους στόχους του σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Το γυμναστήριο Λεωνίδας Χριστακίδης βρίσκεται στο ΟΑΚΑ, Κηφισίας 37 στο Μαρούσι. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 210-6894781, 6958544944 ή στο email: [email protected] καθώς και στο Instagram: lcg_fitness

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.