ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πυροβολισμοί σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Περιστέρι

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Περιστέρι, όταν έπεσαν πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο της περιοχής.

Πυροβολισμοί σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Περιστέρι

Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από γνωστό κλαμπ που βρίσκεται στην οδό Αγ. Παρασκευής στο Περιστέρι.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι όλα ξεκίνησαν όταν δύο παρέες, που είχαν καταναλώσει αλκοόλ, άρχισαν να διαπληκτίζονται, με τα αίματα να ανάβουν και να έρχονται στα χέρια.

Τότε, ένας από τους εμπλεκόμενους στο περιστατικό έβγαλε όπλο και πυροβόλησε. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που έφτασε στο κλαμπ και προχώρησε σε 10 προσαγωγές. Θέμα χρόνου είναι να μετατραπούν σε συλλήψεις κάποιες εξ αυτών, εντός της ημέρας.

«Τερίμ γιόκ»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
«Τερίμ γιόκ»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 6.544 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό με πυροβολισμούς στο Περιστέρι τις τελευταίες 10 ημέρες, καθώς την αστυνομία είχε απασχολήσει κι άλλο περιστατικό σε κλαμπ της περιοχής, όπου τρία άτομα είχαν προχωρήσει σε ξυλοδαρμό θαμώνα καταστήματος.

Πηγή: Newsbomb.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.