ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Το «εμπορικό» 7 και η επιλογή του Παλάσιος (Pics)

Εντύπωση προκάλεσε η επιλογή του Σεμπάστιαν Παλάσιος για το νούμερο στη φανέλα του, ωστόσο υπάρχει εξήγηση.

Παναθηναϊκός: Το «εμπορικό» 7 και η επιλογή του Παλάσιος (Pics)

Σε ρυθμούς άφιξης του Σεμπάστιαν Παλάσιος στην Αθήνα κινούνται άπαντες στον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός εξτρέμ έρχεται στην πρωτεύουσα σήμερα το απόγευμα για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στο «τριφύλλι» και να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας.

Ήδη επίσημα οι «πράσινοι» δημιούργησαν φανέλες με το όνομά του και το νούμερο που επέλεξε, ωστόσο προκάλεσε εντύπωση η επιλογή του «34», την ίδια ώρα που το πιο «εμπορικό» 7 έχει μείνει χωρίς κάτοχο.

Στις τάξεις των φίλων της ομάδας επικρατούσε αισιοδοξία πως ο παίκτης θα ζητήσει αυτόν τον αριθμό, ενώ πρέπει να μην ξεχνάμε πως κατά το παρελθόν αυτός ο συγκεκριμένος αριθμός έχει φορεθεί από παίκτες μεγάλης αξίας.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.293 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο ο Παλάσιος έχει… παρελθόν με αυτό το νούμερο, καθώς το είχε επιλέξει όσο αγωνίζονταν στην Μπόκα Τζούνιορς, αλλά και στην προηγούμενη ομάδα του, την Ιντεπεντιέντε.

Έτσι με το «34» θα αγωνίζεται και στον Παναθηναϊκό και αν όλα πάνε καλά, ο κόσμος θα αγκαλιάσει τόσο τον παίκτη, όσο και το ασυνήθιστο για ποδοσφαιριστή νούμερο φανέλας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.