ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην Αθήνα ο Παλάσιος: “Θα δώσω τα πάντα για τον Παναθηναϊκό”

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος πάτησε το πόδι του στην Αθήνα λίγο μετά τις 5 το απόγευμα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Στην Αθήνα ο Παλάσιος:

Ο Αργεντίνος προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος»  με πτήση από την Γερμανία. Οι πράσινοι θυμίζουμε ότι απέκτησαν με αγορά από την Ιντεπεντιέντε, με την  μεταγραφή να κοστίζει 2 εκατ. ευρώ με τους φόρους.

Ο Παλάσιος ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος  και έδειξε αποφασισμένος να έρθει και να κάνει τη διαφορά στους πράσινους, όπως ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αργεντινός επιθετικός:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα. Όταν με ενημέρωσε ο ατζέντης μου του είπα πως ήθελα να έρθω και θα ήταν ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.235 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχω δει μερικούς παίκτες που ήρθαν στον Παναθηναϊκό, είναι μεγάλη ευκαιρία για εμένα και θέλω να δώσω τα πάντα και να είμαι σύντομα έτοιμος να βοηθήσω.

Είχα την τύχη να αγωνιστώ σε μεγάλα ντέρμπι. Θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και όταν παίζουμε με τον Ολυμπιακό, για να νικήσουμε θα δώσω δύο φορές τον καλύτερο εαυτό μου. Η αλήθεια είναι που από όταν ήμουν στην Αργεντινή μου έρχονταν πολλά ωραία μηνύματα από τον κόσμο και είμαι πολύ χαρούμενος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...