ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αποθέωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού ο Ράις: «Είναι παντού» (pic)

Ο Ταϊρίς Ράις φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2019-20 και δεν... πίστευε στα μάτια του όταν συνάντησε έναν φίλο των «πρασίνων» στη Φλόριντα!

Αποθέωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού ο Ράις: «Είναι παντού» (pic)

Ο Αμερικανός, πρώην γκαρντ των «πρασίνων» έχει περάσει στην ιστορία της ομάδας για τους 40 πόντους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Και αν μη τι άλλο είναι κάτι που εξακολουθούν να θυμούνται και να μνημονεύουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού. Ο Ταϊρίς Ράις έχει αποστασιοποιηθεί από το επαγγελματικό μπάσκετ και ζει τα τελευταία δύο χρόνια στις ΗΠΑ.

Στη Φλόριντα έτυχε να συναντήσει έναν φίλο των «πρασίνων» ο οποίος του έγραψε στο twitter: «Ήταν πολύ ωραία που σε συνάντησα στο Μαϊάμι φίλε. Ταπεινό άτομο. Ήταν ωραία που θυμηθήκαμε την εμφάνισή σου και τους 40 πόντους σου εναντίον του Ολυμπιακού».

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 30.077 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ποια ήταν η απάντηση του Ράις; «Χαίρομαι και εγώ που σε συνάντησα φίλε. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού βρίσκονται παντού!»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.