ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπαίνει ο Παλάσιος, αποφασίζει ο Ιβάν

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος θα κάνει την Τρίτη την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό.

Μπαίνει ο Παλάσιος, αποφασίζει ο Ιβάν

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος θα κάνει την Τρίτη την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι αρχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης με διπλό πρόγραμμα, πρωί και απόγευμα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αρχίσει σταδιακά να καταστρώνει τα πλάνα του για την ενδεκάδα της πρώτης αγωνιστικής (Σάββατο, 20:30) στην αναμέτρηση της Λεωφόρου.

Φυσικά, ο Σέρβος θα περιμένει και την επιστροφή των διεθνών την Πέμπτη. Αναφερόμαστε στους Διούδη, Χατζηγιοβάνη, Αλεξανδρόπουλο, Ιωαννίδη, αλλά και Χριστογεώργο.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 26.710 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Ο Αργεντινός πήγε χθες στο Κορωπί, μετά την άφιξή του στην Ελλάδα και την Τρίτη θα γυμναστεί με τη νέα του ομάδα. Ο 29χρονος έχει ρυθμό, αφού προέρχεται από 9 παιχνίδια με την Ιντεπεντιέντε, αλλά το θέμα είναι ο βαθμός προσαρμογής του. Ο Γιοβάνοβιτς είναι αυτός που θα αποφασίσει για τον Αργεντινό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.