ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρώτο δυνατό φιλικό με την Ζενίτ

Ο Παναθηναϊκός θα δώσει το πρώτο του δυνατό φιλικό σήμερα κόντρα στη Ζενίτ (19:30), το οποίο βέβαια δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη.

Πρώτο δυνατό φιλικό με την Ζενίτ

Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη θα είναι το φιλικό του Παναθηναϊκού με την Ζενίτ. Οι πράσινοι θα δώσουν σήμερα το πρώτο δυνατό τους τεστ, κόντρα σε μια ομάδα καλοδουλεμένη και με πολλές ποιοτικές λύσεις.

Την ίδια στιγμή ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετράει σημαντικές απουσίες. Απόντες συγκεκριμένα θα είναι οι Ιωάννης Παπαπέτρου, που θα δώσει το «παρών» στο meeting των αρχηγών της Euroleague στη Βαρκελώνη, και Νεμάνια Νέντοβιτς, που παρότι προπονείται κανονικά θα κάνει το ντεμπούτο του στη νέα σεζόν στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Αμφίβολος είναι και Κέντρικ Πέρι, που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο γόνατο και δεν πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον Απόλλωνα Πάτρας το περασμένο Σάββατο (4/9).

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.639 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.