ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χαρούμενος και ανυπόμονος: Το πρώτο 24ωρο του Παλάσιος στην Ελλάδα

Που πήγε, ποιους είδε, τι είπε με τον Γιοβάνοβιτς, τι ανέφερε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Το Panathinaikos24.gr στο… κατόπι του Σεμπαστιάν Παλάσιος.

Χαρούμενος και ανυπόμονος: Το πρώτο 24ωρο του Παλάσιος στην Ελλάδα

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος αποτελεί τη σπουδαιότερη κίνηση του Παναθηναϊκού στη μεταγραφική περίοδο που πέρασε. Ενας παίκτης πρωταγωνιστής σε μια ιστορική ομάδα της Αργεντινής, όπως η Ιντεπεντιέντε, που ανάγκασε τους «πράσινους» να πληρώσουν τα περισσότερα χρήματα που έχουν δώσει επί εποχής Γιάννη Αλαφούζου προκειμένου να τον ντύσουν στα πράσινα. Ο 29χρονος εξτρέμ, η μεταγραφή του οποίου έφερε και μεγάλο ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας, βρίσκεται στην Ελλάδα από το απόγευμα της Κυριακής και το Panathinaikos24.gr κατέγραψε κάθε του κίνηση στις πρώτες του ώρες στην Ελλάδα.

Ο Αργεντινός γνώριζε για την ύπαρξη αρκετών εκπροσώπων του Τύπου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προκειμένου να τον υποδεχτούν και ικανοποιήθηκε βλέποντας πως στο αεροδρόμιο υπήρχαν και κάποιοι οπαδοί του Παναθηναϊκού προκειμένου να τον καλοσωρίσουν στην ομάδα.

Φόρεσε με χαρά το κασκόλ του Παναθηναϊκού και φωτογραφήθηκε με αυτό, μίλησε στις κάμερες και από εκεί έφυγε απευθείας για το προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού προκειμένου να μη χάσει χρόνο στη γνωριμία του με τον προπονητή και τους συμπαίκτες του, αφού τη Δευτέρα θα ακολουθούσε ρεπό.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.913 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παλάσιος έφτασε στο «Καλαφάτης» πέντε λεπτά πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα της προπόνησης και την ώρα που έμπαινε το αυτοκίνητο που τον μετέφερε στο πάρκινγκ του προπονητικού κέντρου, έβγαιναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού από τα αποδυτήρια. Τους χαιρέτισε έναν προς έναν και στη συνέχεια πήγε στο γραφείο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς προκειμένου να έχει μια πρώτη επαφή με τον προπονητή του.

Η συζήτησή τους είχε πεντάλεπτη διάρκεια, μιας και ο Σέρβος έπρεπε να βγει στο γήπεδο για την προπόνηση της ομάδας. Ο Γιοβάνοβιτς τον καλωσόρισε, του μίλησε για το πρόγραμμα της ομάδας και του ανανέωσε το ραντεβού για σήμερα, Τρίτη, όταν και ο Αργεντινός θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τα «πράσινα».

Πρόλαβε, πάντως, το απόγευμα της Κυριακής και φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Παλάσιος έβαλε τη φανέλα της ομάδας, μπήκε σε ένα από τα γήπεδα του «Καλαφάτης» προκειμένου να φωτογραφηθεί για τις ανάγκες του καναλιού του Παναθηναϊκού και ήταν απόλυτα δεκτικός σε όσα του ζητήθηκαν από τους υπεύθυνους της ομάδας.

Γενικά ο Αργεντινός παρά το πολύωρο ταξίδι και την ταλαιπωρία, ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος στη συναναστροφή του με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, εκφράζοντας την ικανοποίησή του που όλα πήγαν καλά και η μεταγραφή ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Οταν ολοκλήρωσε τις «υποχρεώσεις» του στο Κορωπί, έχοντας συστηθεί με τους συμπαίκτες του και τον προπονητή του, αναχώρησε για το ξενοδοχείο στο οποίο θα διαμένει αυτές τις μέρες στα Νότια Προάστια της Αθήνας. Στο πλευρό του είχε πάντα τον ατζέντη του και τον μάνατζερ τον εκπροσωπεί στην Ελλάδα, οι οποίοι ήταν μαζί του και κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας.

Το πρωί της Δευτέρας ο Παλάσιος πήγε για εξετάσεις και το μεσημέρι βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προκειμένου να υπογράψει κάποια τελευταία διαδικαστικά χαρτιά. Πλέον μετράει αντίστροφα για να μπει στις προπονήσεις, κάτι που θα γίνει σήμερα και φυσικά για να αγωνιστεί με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει από το ερχόμενο Σάββατο και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.