ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Παλάσιος – Ταχύτητα και ετοιμότητα!

Την πρώτη του προπόνηση με τους πράσινους πραγματοποίησε το πρωί ο Παλάσιος, ο οποίος έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Παλάσιος - Ταχύτητα και ετοιμότητα!

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, κάτι που φάνηκε και στη σημερινή προπόνηση των πράσινων. O Αργεντίνος προπονήθηκε για πρώτη φορά μάλιστα και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα.

Από τις πρώτες του επαφές με την μπάλα φάνηκε ότι είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, πράγμα λογικό αφού μόλις λίγες μέρες πριν αγωνιζόταν με την Ιντεπεντιέντε. Με την πρώην του ομάδα είχε 9 ματς και 4 ασίστ.

Ταυτόχρονα, αυτό που κατάλαβαν όλοι στο Κορωπί είναι η ταχύτητα του, χαρακτηριστικό που έχει ανάγκη η ομάδα στην μεσοεπιθετική της γραμμή.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.688 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το αν θα βρεθεί στην αποστολή θα κριθεί αποκλειστικά από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Το πιθανότερο είναι ο Αργεντινός να βρίσκεται στις επιλογές του Σέρβου και να καθίσει στον πάγκο. Επιπρόσθετα, προπονήθηκε κανονικά και ο Μπρινιόνι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...