ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προπόνηση στη Λεωφόρο με Παλάσιος – Δουλειά στην τακτική

Μετά την πρωινή προπόνηση στο Κορωπί, οι πράσινοι το απόγευμα γυμνάστηκαν στη Λεωφόρο.

Προπόνηση στη Λεωφόρο με Παλάσιος - Δουλειά στην τακτική

Μετά την πρωινή προπόνηση στο Κορωπί, οι πράσινοι το απόγευμα γυμνάστηκαν στη Λεωφόρο.

Είναι εδώ και αρκετό διάστημα γνωστή η επιθυμία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για κάποιες προπονήσεις στο «Απόστολος Νικολαϊδης», προκειμένου οι παίκτες του να προσαρμόζονται καλύτερα στο γήπεδο της ομάδας ενόψει των αγώνων.

Έτσι, λοιπόν, μετά το πρωινό πρόγραμμα που έγινε στο Κορωπί, το απόγευμα οι πράσινοι γυμνάστηκαν στην ιστορική τους έδρα. Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος συμμετείχε και στη δεύτερη προπόνηση και φυσικά είχε την πρώτη… γνωριμία με τη Λεωφόρο.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.233 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η πρωινή προπόνηση περιελάμβανε προθέρμανση, κατοχή και κυκλοφορία μπάλας, ενώ το απόγευμα οι παίκτες μετά το ζέσταμα, έκαναν ασκήσεις και παιχνίδι τακτικής.

Ο Κουρμπέλης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ο Σένκεφελντ θεραπεία, ενώ ο Αγιούμπ έκανε αποφόρτιση το απόγευμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...