ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λύγισε στη δεύτερη παράταση ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε κόντρα στη Ζενίτ, το φιλικό ματς οδηγήθηκε δυο φορές σε παράταση (!), αλλά οι πράσινοι ηττήθηκαν με 92-85 στο ΟΑΚΑ.

Λύγισε στη δεύτερη παράταση ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε κόντρα στη Ζενίτ, το φιλικό ματς οδηγήθηκε δυο φορές σε παράταση (!), αλλά οι πράσινοι ηττήθηκαν με 92-85 στο ΟΑΚΑ.

Αυτή ήταν και η πρώτη φιλική ήττα για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, η οποία έδωσε μεγάλη μάχη απέναντι στους Ρώσους.

Το τριφύλλι αγωνίστηκε χωρίς Παπαπέτρου και Νέντοβιτς και στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα βρισκόταν πίσω στο σκορ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός (που έχασε τον Μέικον) παρουσιάστηκε μεταμορφωμένος προς το καλύτερο και πάλεψε για τη μεγάλη ανατροπή.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.702 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο 1,8” για το φινάλε ο Οκάρο Ουάιτ ευστόχησε σε τρίποντο και έστειλε το ματς στην παράταση (68-68). Οι πράσινοι νωρίτερα είχαν κάνει ένα επί μέρους σκορ 23-14, δείχνοντας καλά πράγματα στο παρκέ.

Στην παράταση έγινε… μάχη! Το σκορ έπειτα από 5 λεπτά ήταν ισόπαλο 79-79, ενώ το φιλικό πήγε σε δεύτερη παράταση. Εκεί οι πράσινοι λύγισαν και εν τέλει ηττήθηκαν με 92-85.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο εκ των άμεσων συνεργατών του Δημήτρη Πρίφτη στον πάγκο των «πράσινων», Ισίδωρος Κουτσός δήλωσε σχετικά: «Ήταν μια εξαιρετική προπόνηση για εμάς καθώς το παιχνίδι κρίθηκε στη δεύτερη παράταση. Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από τα παιδιά, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι διότι έκαναν μεγάλη προσπάθεια και υλοποίησαν σωστά όσα τους ζητήσαμε. Επιθετικά, η ομάδα δούλεψε πολύ καλά στο κομμάτι των συνεργασιών σε σχέση με το πόσο καινούργια. Από εκεί και πέρα, μας έλλειπαν οι δύο ηγέτες και σκόρερ μας, ο Παπαπέτρου και ο Νέντοβιτς, αλλά όλα τα παιδιά μαζί έκαναν μεγάλη προσπάθεια και κυνήγησαν το παιχνίδι ως το τέλος. Το σημαντικότερο για εμάς είναι κάθε μέρα που περνάει, κάθε προπόνηση που περνάει να γινόμαστε καλύτεροι καθώς είμαστε μια καινούργια ομάδα».

Τα δεκάλεπτα: 7-16, 22-35, 45-54, 68-68 (κ.δ.), 79-79 (α’ παρ), 85-92 (β’ παρ)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.