ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Κοντά στην πρόκριση οι… «πράσινοι»!

Οι Εθνικές ομάδες Βελγίου και Σλοβενίας με τις οποίες συμμετέχουν οι αθλητές του Παναθηναϊκού, Βαν Ντεν Ντρις και Σάσο Στάλεκαρ στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα βόλεϊ βρίσκονται μια ανάσα από την πρόκριση στους 16. Στο «κόλπο» της πρόκρισης και η Εθνική Ελλάδας.

Κοντά στην πρόκριση οι... «πράσινοι»!

Η Εθνική ομάδα της Σλοβενίας που έχει τον Σάσο Στάλεκαρ στο έμψυχο δυναμικό της, αντιμετώπισε χτες τη Λευκορωσία της οποίας επιβλήθηκε με 3-0 σετ (25-20, 25-20, 25-15) και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο «πράσινος» παίκτης δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στο συγκεκριμένο ματς.

Σε ότι αφορά το Βέλγιο με τον Ντεν Ντρις στη σύνθεσή του, ηττήθηκε από την Πολωνία με 3-0 σετ (25-18, 26-24,25-16) ωστόσο ο παίκτης του Παναθηναϊκού, πήρε 2 πόντους με 2/3 επιθέσεις. Το Βέλγιο κατέχει την 4η προνομιούχο θέση αυτή τη στιγμή στον όμιλο.

Στον ίδιο όμιλο συμμετέχει και η Εθνική ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου με τους Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο, Θανάση Πρωτοψάλτη και Αλέξανδρο Ράπτη και διεκδικεί επίσης την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 110 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.