ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Παναθηναϊκός: Πρεμιέρα στη Λεωφόρο ύστερα από 8 χρόνια – Αήττητος στην έδρα του (Vids)

Ο Παναθηναϊκός από το 2000 και μετά, όταν έχει κληθεί να δώσει τον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος στην έδρα του, έχει πάρει τέσσερις νίκες, ενώ έχει και δυο ισοπαλίες σε σύνολο έξι αναμετρήσεων.

Παναθηναϊκός: Πρεμιέρα στη Λεωφόρο ύστερα από 8 χρόνια – Αήττητος στην έδρα του (Vids)

Το πρωτάθλημα αρχίζει και ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στη φυσική του έδρα τον Απόλλωνα Σμύρνης για την πρώτη αγωνιστική. Οι «πράσινοι» από το 2000 και μετά όταν έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν ομάδα στο «Απ. Νικολαΐδης» έχουν τέσσερις νίκες σε σύνολο έξι αναμετρήσεων, ενώ δυο ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Στις αναμετρήσεις που έχουν δώσει οι «πράσινοι» στο κάστρο της Λεωφόρου, έχουν αντιμετωπίσει δύο φορές την Ξάνθη και από μια τους Ολυμπιακό, ΠΑΣ Γιάννενα, Ιωνικό και Παναιτωλικό.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε το «αιώνιο» ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τη σεζόν 07/08, όπου έμεινε στη λευκή ισοπαλία και σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Σωτήρη Λεοντίου, ένας τραυματισμός που ουσιαστικά τελείωσε άδοξα την καριέρα του στο «τριφύλλι».

Το ποδοσφαιρικό bullying Μπακασέτα-Ιωαννίδη στα playoffs και το… 76% συμμετοχής στα γκολ του Παναθηναϊκού!
Το ποδοσφαιρικό bullying Μπακασέτα-Ιωαννίδη στα playoffs και το… 76% συμμετοχής στα γκολ του Παναθηναϊκού! 863 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα στα αξιοσημείωτα και… περίεργα του ελληνικού πρωταθλήματος, είναι η πρεμιέρα των «πρασίνων» στο πρωτάθλημα της σεζόν 10/11, όπου αντιμετώπισαν την Ξάνθη σε μια ασυνήθιστη ημέρα -ο αγώνας είχε γίνει Παρασκευή- ενώ θα πρέπει να τονίσουμε πως είναι από τις σπάνιες φορές, που η σεζόν ξεκίνησε για τον Παναθηναϊκό με ματς κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά οι πρεμιέρες του «τριφυλλιού» στη Λεωφόρο

00/01 Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννενα 2-1

03/04 Παναθηναϊκός – Ξάνθη 1-0

04/05 Παναθηναϊκός – Ιωνικός 3-0

07/08 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-0

10/11 Παναθηναϊκός – Ξάνθη 1-1

13/14 Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 2-0

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.