ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η Λεωφόρος… ζωντανεύει ξανά!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού επιστρέφει στη Λεωφόρο για επίσημο ματς της ομάδας.

Η Λεωφόρος... ζωντανεύει ξανά!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού επιστρέφει στη Λεωφόρο για επίσημο ματς της ομάδας.

Μετά την εποχή της πανδημίας και του lockdown, οι οπαδοί παίρνουν ξανά τη θέση τους στις κερκίδες. Ειδικά, αυτοί του Παναθηναϊκού θα δουν και πάλι επίσημο ματς από κοντά για πρώτη φορά μετά την πανδημία.

Είχε προηγηθεί, φυσικά,  το φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ στο “Απόστολος Νικολαϊδης”, στις 10/8, εκεί που η προσέλευση του κόσμου δεν ήταν μεγάλη.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.157 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά, ένας κόσμος που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια θα πρέπει να δει πράγματα για να… ζεσταθεί και να δώσει δυναμικό “παρών” στο γήπεδο. Η ομάδα θα πρέπει να τον κερδίσει και γι αυτό απαιτούνται πολλά, τα οποία ελπίζουμε να δούμε.

Η αρχή, πάντως, στη Λεωφόρο θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο με την πρεμιέρα απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο αριθμός φιλάθλων που θα βρεθούν στο ιστορικό γήπεδο της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια κοστίζουν από 10 έως 50 ευρώ και μπορείτε να τα προμηθευτείτε με ένα κλικ εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.