ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νίλσον: «Η κατάσταση ήταν ένα χάος»

Ο Μίκαελ Νίλσον, παλιός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και πρώην σκάουτερ, αναφέρθηκε στη θητεία του από το δεύτερο... πόστο στην ομάδα.

Νίλσον: «Η κατάσταση ήταν ένα χάος»

Ο Μίκαελ Νίλσον, παλιός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και πρώην σκάουτερ, αναφέρθηκε στη θητεία του από το δεύτερο… πόστο στην ομάδα.

Ο Σουηδός, μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του, μίλησε για τις χρονιές τις οποίες ήταν σκάουτερ, αλλά η ΠΑΕ πέρασε σε μια κατάσταση χαοτική, όταν υπήρχαν οικονομικά προβλήματα, αλλά και διοικητική αστάθεια με τη γνωστή παύση χρηματοδότησης και όλα όσα ακολούθησαν.

«Τα τελευταία δύο χρόνια στην ομάδα, νομίζω ότι δούλεψα σωστά μόνο για δύο ή τρεις μήνες. Στη συνέχεια ήρθε ένας νέος προπονητής που ήταν καλός. Πριν από αυτόν, υπήρχε ένας προπονητής που δεν ήθελε καν να μιλήσει με τους παίκτες, άρα δεν είχα την απαίτηση να μιλήσει μαζί μου. Ήθελε να κάνει τα πάντα μόνος του, αλλά εμείς ως τμήμα σκάουτινγκ ήμασταν ακόμα εκεί. Ήταν τόσο απίστευτα ερασιτεχνικό.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.555 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Εγώ σταμάτησα να πηγαίνω στο γραφείο, δεν ήμουν καν εκεί. Τους τελευταίους έξι μήνες, δεν ήμουν στο γραφείο, ούτε μια μέρα. Κι όμως, πληρωνόμουν κάθε μήνα ενώ δεν έκανα τίποτα. Μετά πήραν έναν καινούριο αθλητικό διευθυντή το επόμενο καλοκαίρι. Με πήρε τηλέφωνο λίγο αργότερα και ήξερα τι να περιμένω. Ανέλαβε τα καθήκοντά του τον Ιούλιο και χρειάστηκε να φτάσουμε τον Σεπτέμβριο για να με καλέσει σε μια συνάντηση…» δήλωσε χαρακτηριστικά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.