ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πράσινο πάρτι στον «Τάφο» – Σήκωσαν την κούπα και αποθεώθηκαν οι πρωταθλήτριες (vid)

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έδωσε δυναμικό "παρών" στο κλειστό "Παύλος Γιαννακόπουλος" και αποθέωσε τις πρωταθλήτριες στο μπάσκετ γυναικών μετά και την απονομή της κούπας, στο περιθώριο του φιλικού με τον Πρωτέα. Βραβεύσεις από τη διοίκηση σε αθλητές του Συλλόγου.

Πράσινο πάρτι στον «Τάφο» - Σήκωσαν την κούπα και αποθεώθηκαν οι πρωταθλήτριες (vid)

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έδωσε δυναμικό “παρών” στο κλειστό “Παύλος Γιαννακόπουλος” και αποθέωσε τις πρωταθλήτριες στο μπάσκετ γυναικών μετά και την απονομή της κούπας, στο περιθώριο του φιλικού με τον Πρωτέα. Βραβεύσεις από τη διοίκηση σε αθλητές του Συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, αλλά και πριν από το φιλικό με τον Πρωτέα (νίκη για τις πράσινες με 64-42), η διοίκηση του Α.Ο βράβευσε τόσο τις πρωταθλήτριες του τμήματος, όσο και άλλους αθλητές του Ερασιτέχνη. Οι φίλαθλοι χειροκρότησαν θερμά και αποθέωσαν ξεχωριστά τους πράσινους πρωταγωνιστές.

Μετά το τέλος του φιλικού και της νίκης επί του Πρωτέα, ακολούθησε η απονομή του τίτλου του πρωταθλητή και φυσικά το… ξέσπασμα χαράς και αποθέωσης από τον κόσμο της ομάδας στο κλειστό του “Τάφου του Ινδού”.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.930 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.