ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μήτογλου: «Στα 21 μου με ήθελαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός – Επέλεξα Αρμάνι λόγω Μεσίνα» (Vid)

Για τις προτάσεις που είχε το καλοκαίρι του 2017 από τους δύο «αιωνίους», μίλησε ο Ντίνος Μήτογλου. Η επιλογή του Παναθηναϊκού και ποιοι ήταν οι λόγοι που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αρμάνι Μιλάνο.

Μήτογλου: «Στα 21 μου με ήθελαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός - Επέλεξα Αρμάνι λόγω Μεσίνα» (Vid)

Όπως αποκάλυψε ο Έλληνας φόργουορντ στο επίσημο κανάλι της Αρμάνι, το καλοκαίρι του 2017 είχε προτάσεις από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, ενώ παράλληλα είχε στο μυαλό του να συνεχίσει στο κολέγιο όπου βρισκόταν.

Η τελική επιλογή του Παναθηναϊκού, αλλά και οι λόγοι που αποφάσισε πριν λίγους μήνες να αφήσει το «τριφύλλι» και να συνεχίσει στην Ιταλία και την Αρμάνι Μιλάνο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για τον λόγο που επέλεξε να αφήσει το κολέγιο και να επιστρέψει στην Ελλάδα: «Αφού δεν είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω στο ΝΒΑ εκείνη την περίοδο, ήταν κάτι διαφορετικό. Όταν επέστρεψα στην Ελλάδα για την Εθνική ομάδα και για διακοπές ήμουν 21 ετών και αμέσως έδειξαν ενδιαφέρον Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός και εγώ έπρεπε να πάρω μία απόφαση. Αυτή, θα ήταν είτε να συνεχίσω στο κολέγιο για την τελευταία μου χρονιά και να δοκιμάσω μετά το ΝΒΑ, είτε να υπογράψω σε μία από τις δύο ελληνικές ομάδες και να παίξω στην Ευρωλίγκα. Αποφάσισα να υπογράψω στον Παναθηναϊκό και να γίνω γρήγορα ένας παίκτης Ευρωλίγκας».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.925 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό: «Το να παίζεις στην Ελλάδα και σε μία τόσο μεγάλη ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός, φυσικά και ήταν μία μεγάλη εμπειρία. Και ως Έλληνας ήταν ωραία η εμπειρία που είχα με τους οπαδούς, να έχω σπουδαίους συμπαίκτες και μεγάλες προσωπικότητες. Κέρδισα πολλά».

Για τον λόγο που επέλεξε την Αρμάνι: «Ο κόουτς Μεσίνα ήταν ο λόγος που επέλεξα να πάω στην Αρμάνι. Είναι μία ομάδα με σπουδαίους παίκτες και έχει μεγάλες βλέψεις. Ήθελα να κάνω αυτό το βήμα και να περάσω στο επόμενο κεφάλαιο της καριέρας μου. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο παρκέ και ελπίζω να έχουμε μία επιτυχημένη χρονιά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.