ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Έφυγαν από το άθλημα και τον Παναθηναϊκό… σαν πρωταθλήτριες (Pics)

Το τελευταίο τίτλο της καριέρας τους πανηγύρισαν και επίσημα δύο αθλήτριες του Παναθηναϊκού.

Έφυγαν από το άθλημα και τον Παναθηναϊκό… σαν πρωταθλήτριες (Pics)

Στη γιορτή-φιέστα- που διοργάνωσε το βράδυ της Τετάρτης (08/09) ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός βρέθηκαν για να πανηγυρίσουν δύο πρώην αθλήτριες του Παναθηναϊκού που αποφάσισαν να σταματήσουν το μπάσκετ.

Συγκεκριμένα η Ρούλα Μούλη και η Γελένα Λεουτσάνκα πανηγύρισαν μετά από αρκετό καιρό αναμονής, τον τελευταίο τίτλο της καριέρας τους.

Η Μούλη την περασμένη σεζόν ήταν αρχηγός της ομάδας του Παναθηναϊκού και κλήθηκε να σηκώσει το τρόπαιο μαζί με την Λολίτα Λύμουρα μπροστά στον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στο κλειστό «Π. Γιαννακόπουλος».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέρα από τη Μούλη, στην ιστορική έδρα των «πρασίνων» βρέθηκε και η Γελένα Λεουτσάνκα που έβαλε τίτλους τέλους σε μια σπουδαία καριέρα σαν πρωταθλήτρια με τη φανέλα του «τριφυλλιού», όπως ανακοίνωσε η ίδια πριν από λίγο χρονικό διάστημα.

Η Λευκορωσία σέντερ με την σπουδαία καριέρα, αποσύρθηκε από το μπάσκετ λόγω των πολλών τραυματισμών που είχε και χάρηκε με την ψυχή της, την κατάκτηση του τροπαίου με τον Παναθηναϊκού.

Θυμίζουμε πως η Λεουτσάνκα ήρθε στα μέσα της περασμένης σεζόν στον Παναθηναϊκό και παρά τα επιβαρυμένα και καταπονημένα γόνατά της, βοήθησε την ομάδα να επανέλθει στην κορυφή του μπάσκετ γυναικών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.