ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αταμάν: «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος έδωσε πολλά στο ελληνικό μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό» (Vid)

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο τεχνικός της Εφές για τον Παναθηναϊκό και τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Αταμάν: «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος έδωσε πολλά στο ελληνικό μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό» (Vid)

Με αφορμή τη συμμετοχή στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου παραχώρησε δηλώσεις ο τεχνικός της Εφές.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Αναντολού Εφές, αναφέρθηκε στο «τριφύλλι», αλλά και στον αείμνηστο αθλητικό παράγοντα των «πρασίνων», Παύλο Γιαννακόπουλο, στον οποίο και είναι αφιερωμένη η διοργάνωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μας τιμάει που είμαστε καλεσμένοι στο τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”. Με όλο τον σεβασμό στη μνήμη του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού, θα παίξουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια σε αυτό το τουρνουά. Γνωρίζω ότι ο Παύλος Γιαννακόπουλος έδωσε πολλά στο ελληνικό μπάσκετ και κυρίως στον Παναθηναϊκό. Έπαιξα απέναντι στην ομάδα του πριν πολλά χρόνια και τότε ο Παναθηναϊκός ήταν μία από τις καλύτερες ομάδες. Ίσως η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 46.483 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ελπίζω να παίξουμε με όλο το ρόστερ μας. Θα είναι τα τελευταία φιλικά μας ενόψει της νέας χρονιάς. Θεωρούμε το τουρνουά πολύ σημαντικό πριν την έναρξη της σεζόν στην Euroleague. Ελπίζω όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι και όσοι δουν τα ματς από την τηλεόραση να απολαύσουν το συγκεκριμένο τουρνουά και φυσικά την ομάδα μου. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

View this post on Instagram

A post shared by Panathinaikos BC (@paobcgr)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...