ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τιμή για την Ουλμ η συμμετοχή στο «Παύλος Γιαννακόπουλος»!

Ο GM της Ουλμ τόνισε ότι είναι ευγνώμων για την πρόσκληση της ομάδας του, στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»!

Τιμή για την Ουλμ η συμμετοχή στο «Παύλος Γιαννακόπουλος»!

Τα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού που προέκυψαν στην ομάδα της Μακάμπι έφεραν αλλαγές στη διοργάνωση του 3ου τουρνουά «Π. Γιαννακόπουλος».

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στη θέση της ομάδας του Ισραήλ, θα αγωνιστεί η γερμανική Ουλμ που έχει στον πάγκο της έναν πρώην «πράσινο», τον Γιάκα Λάκοβιτς.

Οι Γερμανοί θεωρούν πως είναι τεράστια τιμή για την ομάδα τους αυτή η συμμετοχή και δηλώνουν ευγνώμονες για την πρόσκληση που τους έκανε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, οι οποίοι προχώρησαν και σε ευχαριστήρια δήλωση, μέσω του Τόρστεν Λίμπενατ.

Απάντηση Γιαννακόπουλου: «Όπως τρέξατε στην Α2 να σωθείτε, έτσι πάλι θα κλαίτε»! (vid)
Απάντηση Γιαννακόπουλου: «Όπως τρέξατε στην Α2 να σωθείτε, έτσι πάλι θα κλαίτε»! (vid) 5.630 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς που θα λάβουμε μέρος σ’ αυτό το τουρνουά και θα έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε στα ημιτελικά με την κάτοχο της Euroleague, Αναντολού Εφές.

Μία ημέρα μετά θα αντιμετωπίσουμε είτε τον Παναθηναϊκό, είτε την Παρτιζάν. Αυτό αποτελεί σημαντικό κομμάτι στη βελτίωση της ομάδας μας. Παράλληλα, αυτό αυξάνει και τον σεβασμό που έχει η ομάδα μας στην Ευρώπη.

Είμαστε ευγνώμονες για την πρόσκληση του Παναθηναϊκού. Επίσης, ευχαριστούμε τη Λούντβιγκσμπουργκ και ειδικά τον προπονητή της, Τζον Πάτρικ, για την κατανόηση που αποδεχθήκαμε την πρόταση του Παναθηναϊκού».

loading...