ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κώτσιρας: «Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε – Νίκη με Απόλλωνα με ωραίο ποδόσφαιρο» (Vid)

Για την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στο νέο πρωτάθλημα κόντρα στον Απόλλωνα, μίλησε ο Γιάννης Κώτσιρας.

Κώτσιρας: «Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε - Νίκη με Απόλλωνα με ωραίο ποδόσφαιρο» (Vid)

Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, αλλά και το νέο πρωτάθλημα που ξεκινάει, μίλησε ο Γιάννης Κώτσιρας.

Ο Έλληνας δεξιός μπακ, αναφέρθηκε στη μετακίνηση του στο «τριφύλλι», σχολίασε την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ μιλάει και για τις υπόλοιπες αναμετρήσεις για την 1η αγωνιστική της Super League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό και την πρεμιέρα με τον Απόλλωνα: «Χαίρομαι που είμαι εδώ και για το βήμα στην καριέρα μου. Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τα επίσημα παιχνίδια. Είμαι χαρούμενος και περήφανος που κατάφερα να κάνω το βήμα και να έρθω σε μία μεγάλη ομάδα. 

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχουν έρθει νέα παιδιά και ο προπονητής. Θα πρέπει να υπάρξει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται χημεία στην ομάδα. Να δέσουμε, κυρίως στην αρχή. Να πάρουμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε για να έχουμε μετά και την κατάλληλη ψυχολογία για τη συνέχεια. Είναι δύσκολο αλλά κάθε χρονιά είναι διαφορετική και ξεκινάμε με όνειρα και φιλοδοξίες γι’ αυτή τη σεζόν. 

Στα φιλικά δεν καταφέραμε να κάνουμε τις νίκες που θέλαμε. Το σημαντικό είναι όμως να μπορέσουμε να βρούμε τις αδυναμίες μας και τα λάθη μας. Σίγουρα βοήθησε και η διακοπή που δεν ξεκινήσαμε. Μία ομάδα σαν εμάς που ήρθαν και τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών, έπαιξε ευεργετικό ρόλο. Γιατί μπορούμε να καλύψουμε κάποια λάθη μας, κάποιες αδυναμίες μας και είχαμε μέρες παραπάνω να δουλέψουμε. 

Άλλες ομάδες που ήταν σε καλή κατάσταση, ήταν σίγουρα κακό γι’ αυτές γιατί ενώ είχαν βρει ρυθμό, έπρεπε να περιμένουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Όσον αφορά τώρα το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, να ξεκινήσουμε με νίκη. Αν μπορέσουμε να το συνδυάσουμε και με ωραίο ποδόσφαιρο, θα είναι το ιδανικό. Αλλά πάνω απ’ όλα σε αυτά τα παιχνίδια και για να πάρει η ομάδα ψυχολογία και να ξεκινήσουμε καλά τη χρονιά, οι τρεις βαθμοί είναι το σημαντικότερο».

Για το ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα: «Τη φετινή χρονιά ο ΠΑΟΚ θα εμφανιστεί καλύτερος. Ήδη κατάφερε και πήρε την πρόκριση στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Ασφαλώς το δυνατό του σημείο νομίζω ότι είναι η επιστροφή του Λουτσέσκου. Είναι ο άνθρωπος που έφερε τις επιτυχίες στον ΠΑΟΚ μετά από πολλά χρόνια. Οπότε κι αυτοί θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν ευχάριστα τη σεζόν. Πιστεύω ότι είναι το φαβορί για τη νίκη». 

ΑΕΚ-Ιωνικός: «Ύστερα από τον αποκλεισμό στην Ευρώπη, θα τα δώσουν όλα για τις εγχώριες διοργανώσεις. Και η ΑΕΚ ενισχύθηκε σημαντικά. Πήρε παίκτες που θα της δώσουν ποιότητα και θα έχει και μεγάλο βάθος στο ρόστερ της. Νομίζω ότι και αυτή θα ξεκινήσει με νίκη». 

Ολυμπιακός-Ατρόμητος: «Ο Ολυμπιακός να δουλεύει με τον ίδιο προπονητή να έχει κρατήσει τους περισσότερους παίκτες, τον βασικό του κορμό. Οπότε είναι λογικό από τη στιγμή που έχει ποιότητα στο ρόστερ, να καταφέρει να έχει και επιτυχίες. Πιστεύω ότι και φέτος θα είναι πολύ δυνατός ο Ολυμπιακός. Και γι’ αυτόν δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη την 1η αγωνιστική». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.