ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Με Μαουρίσιο η τετράδα των αρχηγών

Τους αρχηγούς της ομάδας για τη νέα σεζόν, ανακοίνωσε η «πράσινη» ΠΑΕ.

Παναθηναϊκός: Με Μαουρίσιο η τετράδα των αρχηγών

Τέσσερις θα είναι οι αρχηγοί για τη νέα σεζόν που ξεκινά αύριο Σάββατο (11/09), για τον Παναθηναϊκό, όπως ενημέρωσε η «πράσινη» ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα όπως τόνισαν οι «πράσινοι» η απόφαση ήταν τη διοίκησης, με τους «παλιούς» Κουρμπέλη, Διούδη να παραμένουν ενώ προστίθενται οι Βέλεθ και Μαουρίσιο.

Θυμίζουμε πως την περσινή χρονιά οι αντίστοιχοι αρχηγοί ήταν οι Σωκράτης Διούδης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Λούκας Βιγιαφάνιες.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.652 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι βλέπουμε πως τη φετινή σεζόν οι «κάπτεν» της ομάδας από τρεις έγιναν τέσσερις, ενώ απουσιάζει τόσο ο Βιγιαφάνιες, όσο και ο Φεντερίκο Μακέντα που είναι από τους παλαιότερους στο «πράσινο» ρόστερ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.