ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Power of Love: Αυτό είναι το μοντέλο που πιάστηκε με 7 κιλά κοκαϊνη!

Έγινε γνωστό το όνομα της!

Power of Love: Αυτό είναι το μοντέλο που πιάστηκε με 7 κιλά κοκαϊνη!

Με τεράστια ποσότητα κοκαΐνης στην κατοχή του βρέθηκε το πρώην μοντέλο του τηλεοπτικού ριάλιτι Power of Love, Ελενα Πολυχρονοπούλου, λίγες μόλις εβδομάδες μετά τη σύλληψη της Αφροδίτης Μπάρμπα με 35 φιξάκια κοκαΐνης στο αυτοκίνητό της, που οδήγησε στην προφυλάκισή της. Η συλληφθείσα φέρεται να είχε στην κατοχή της 7 (!) κιλά κοκαΐνης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, με τους αστυνομικούς να προχωρούν στην σύλληψή της το βράδυ της Πέμπτης (9/9) στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Η σύλληψή της έγινε ύστερα από αστυνομική επιχείρηση σε διαμέρισμα της περιοχής. Μαζί με την πρώην παίκτρια του ριάλιτι έχει προσαχθεί ακόμα ένα άτομο που ήταν μαζί της, ενώ εντός της ημέρας θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία για την επιχείρηση και τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Η νεαρή κοπέλα εκτός από το Power of Love είναι τελειόφοιτη τμήματος του ΕΚΠΑ, ενώ έχει κάνει σπουδές στην δημοσιογραφία και σε δραματική σχολή. Μάλιστα, εμφανιζόταν για κάποιο διάστημα και σε πρωινή εκπομπή.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.942 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: reader.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.