ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ούτε τα προσχήματα: Συναντήθηκαν και τα είπαν Μαρινάκης – Καρυπίδης σε γνωστό εστιατόριο!

Πλέον δεν το κρύβουν καν.

Ούτε τα προσχήματα: Συναντήθηκαν και τα είπαν Μαρινάκης – Καρυπίδης σε γνωστό εστιατόριο! | panathinaikos24.gr

Ο ιδιοκτήτης του γνωστού εστιατορίου, Στέφανος Σαράτσης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκε στο τετ α τετ που είχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Θόδωρο Καρυπίδη, κατά την διάρκεια της κοινής του παρουσίας.

Βγάζει γούστα η Πανάθα!
Βγάζει γούστα η Πανάθα! 3.747 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέφανος Σαράτσης:

«Είναι τιμή μας, ένας επισκέπτης που έρχεται από άλλη πόλη στην Θεσσαλονίκη να είμαστε μέσα στις πρώτες του επιλογές για δείπνο.»

Το γνώριζες ότι θα έρθουν ή δεν το περίμενες;

«Δεν το ήξερα από νωρίς, το έμαθα το απόγευμα. Ένας φίλος του κ.Μαρινάκη από την Θεσσαλονίκη, τον οποίο εγώ δεν τον γνωρίζω, ήρθε στο μαγαζί και έκανε την κράτηση. Μου ανέφερε ότι θα έρθει για φαγητό με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, γιατί ήθελε να φάει κάπου καλό κρέας.»

Πώς αντέδρασε ο κόσμος όταν είδε Βαγγέλη Μαρινάκη και Θόδωρο Καρυπίδη;

«Ο κ.Καρυπίδης, δεν ήταν μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ήταν σε άλλη παρέα. Βρίσκονταν σε διαφορετικά τραπέζια. Ήταν με την παρέα του ο κ.Καρυπίδης και ήρθε μια ώρα πριν από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Χαιρετηθήκανε με τον κ.Μαρινάκη όταν ήρθε, βρεθήκανε, συνομιλήσανε λίγο όρθιοι και καθίσανε στα τραπέζια τους. Η αλήθεια είναι ότι ήταν κάπως περίεργο, αλλά οι πελάτες του μαγαζιού το είδανε πολύ θετικά, χαιρετηθήκαν κιόλας με τον κ.Μαρινάκη και με τον κ.Καρυπίδη, γενικά ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά, δεν είχαμε προβλήματα.»

«Όλοι μας καθημερινά, πασχίζουμε να γίνουμε καλύτεροι στην δουλεία μας, έτσι και εμείς προσπαθούμε από το πρωί μέχρι το βράδυ να αναπτύξουμε την δουλεία μας. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς να είμαστε μέσα στις πρώτες επιλογές της Θεσσαλονίκης για φαγητό από επισκέπτες. Σε μια Θεσσαλονίκη, η οποία έχει περισσότερες επιλογές για φαγητό, περισσότερο κόσμο, είναι πόλος έλξης, είναι ένας ωραίος προορισμός.

Νομίζω ότι είναι πολύ όμορφο όλο αυτό που συμβαίνει. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κοιτάμε να κάνουμε την δουλεία μας όπως πρέπει. Οι πόρτες μας είναι ανοιχτές για όλους, όλοι μπορούν να έρθουν, φαντάζομαι ότι ο κ.Μαρινάκης ξέρει που ήρθε. Ξέρει οπαδικά ότι ανήκω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Το συμπέρασμα που κρατάω, είναι ότι το ποδόσφαιρο στις μέρες μας είναι για ενώνει και όχι για να χωρίζει.»

Του κάνατε καμία πλάκα για το φετινό πρωτάθλημα;

«Το ξέρει ότι θα πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα, δεν χρειάζεται να τους το πω!».

Πηγή: metropolis 95.5

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close