ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συγκέντρωση, καθαρό μυαλό και πάθος για νικηφόρο ξεκίνημα

Για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει τίποτε άλλο πέρα από το νικηφόρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Συγκέντρωση, καθαρό μυαλό και πάθος για νικηφόρο ξεκίνημα

Για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει τίποτε άλλο πέρα από το νικηφόρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Οι πράσινοι αρχίζουν τις επίσημες υποχρεώσεις τους και καλούνται από το ξεκίνημα να δείξουν ότι φέτος τα πράγματα πρέπει να είναι διαφορετικά για το καλύτερο. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πέρα από το να δείξει καλό πρόσωπο και να κερδίσει τον κόσμο της, να πάρει νίκες. Ειδικά στην αρχή, το μοναδικό ζητούμενο είναι αυτό.

Το τριφύλλι τα τελευταία δυο χρόνια δεν αρχίζει με επιθυμητά αποτελέσματα το πρωτάθλημα. Σε μια σεζόν πίεσης και απαιτήσεων, χωρίς την παραμικρή δικαιολογία, οι νίκες, αρχής γενομένης από το ματς του Σαββάτου με τον Απόλλωνα, είναι επιτακτική ανάγκη.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 89.493 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει με αυτό το σκεπτικό στο πρωτάθλημα. Να δει την όλη κατάσταση βήμα – βήμα και να συγκεντρώνεται αποκλειστικά και μόνο σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Η… καλή μπάλα μπορεί να περιμένει. Στην αρχή επιβάλλονται οι νίκες.

Οι πράσινοι κάνουν focus στον στόχο τους και αύριο στο “Απόστολος Νικολαϊδης” οφείλουν να πάρουν τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Πετράκη και να μπουν με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Με ηρεμία, συγκέντρωση, αλλά και πάθος για να έρθει αυτό που πρέπει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...