ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Αυτούς κατεβάζει ο Γιοβάνοβιτς κόντρα στον Απόλλωνα!

Οι σκέψεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Παναθηναϊκός: Αυτούς κατεβάζει ο Γιοβάνοβιτς κόντρα στον Απόλλωνα!

Οι σκέψεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Σέρβος προπονητής δύσκολα θα ξεκινήσει τον Παλάσιος. Ο Αργεντινός αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς ως αλλαγή.

Σε ό, τι έχει να κάνει με την πιθανή ενδεκάδα στην σημερινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος στη Λεωφόρο, ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, οι Βέλεθ και Σάρλια στα στόπερ, δεξιά ο Κώτσιρας και αριστερά ο Χουάνκαρ.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.553 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στα χαφ θα βρίσκονται οι Ρούμπεν και Μαουρίσιο, μπροστά τους ο Λούντκβιστ, αριστερά ο Βιτάλ και δεξιά διεκδικούν μια θέση ο Χατζηγιοβάνης. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Καρλίτος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.