ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πρεμιέρα με νέους… και με πίστη για νίκη!

Ποδαρικό με νίκη στο νέο πρωτάθλημα της Super League, θέλει να κάνει απόψε το βράδυ στο «Απ. Νικολαΐδης» (20:30, Cosmote Sport 2, Panathinaikos24.gr), ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς και η πιθανή ενδεκάδα.

Παναθηναϊκός: Πρεμιέρα με νέους... και με πίστη για νίκη!

Με στόχο τη νίκη που θα δώσει ψυχολογική ώθηση, μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι «πράσινοι» θέλουν να συνδυάσουν την εκκίνηση στις επίσημες υποχρεώσεις τους με το τρίποντο της νίκης, αλλά και με καλό ποδόσφαιρο, ενόψει και των επόμενων αναμετρήσεων.

Ο Σέρβος τεχνικός έχει στο μυαλό του να παρατάξει το «τριφύλλι» με φρέσκα πρόσωπα και είναι αρκετά πιθανό στο βασικό σχήμα να βρίσκονται τα νέα του μεταγραφικά αποκτήματα.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.436 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ενδεκάδα που προορίζεται να ξεκινήσει την αναμέτρηση αποτελείται από τους Διούδη κάτω από τα δοκάρια, τετράδα στην άμυνα οι Χουανκάρ, Κώτσιρας και αμυντικό δίδυμο οι Σάρλια και Βέλεθ. Στα χαφ οι Ρούμπεν και Μαουρίσιο, μπροστά τους ο Λούντκβιστ, αριστερά ο Βιτάλ και δεξιά διεκδικούν μια θέση οι Χατζηγιοβάνης, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Καρλίτος.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Παλάσιος και Πούγγουρας.

Η σέντρα της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένη για τις 20:30 ενώ η μετάδοση του αγώνα θα γίνει από το Cosmote Sports2.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.