ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Κλειστές οι θύρες 13-14 για λόγους περιφρούρησης και δημόσιας ασφάλειας»

Το κλείσιμο των θυρών 13-14 για λόγους περιφρούρησης και δημόσιας ασφάλειας, αποφάσισε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα.

Παναθηναϊκός: «Κλειστές οι θύρες 13-14 για λόγους περιφρούρησης και δημόσιας ασφάλειας»

Με επίσημη ανακοίνωση της η ΠΑΕ, επικαλείται λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας και τονίζει πως όσοι φίλαθλοι είχαν εισιτήριο για τις συγκεκριμένες θύρες, τις επόμενες ημέρες θα ενημερωθούν για το πως θα λάβουν το αντίτιμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι στο σημερινό αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης (20:30) οι θύρες 13 και 14 θα παραμείνουν κλειστές για λόγους περιφρούρησης της τάξης και δημόσιας ασφάλειας. Όσοι φίλαθλοι έχουν αγοράσει εισιτήριο στις συγκεκριμένες θύρες, θα ενημερωθούν εντός των επόμενων ημερών για τον τρόπο επιστροφής του αντιτίμου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...