ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Ιβάν γνωρίζει καλά τη διαχείριση…

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωρίζει πολύ καλά ότι η νίκη στην πρεμιέρα είναι σημαντική, αλλά υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος.

Ο Ιβάν γνωρίζει καλά τη διαχείριση...

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωρίζει πολύ καλά ότι η νίκη στην πρεμιέρα είναι σημαντική, αλλά υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος.

Αναμφίβολα, το 4-0 επί του Απόλλωνα και τα όσα είδαμε στη Λεωφόρο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, σκόρπισαν χαμόγελα και αισιοδοξία ενόψει της συνέχειας. Η νίκη για το τριφύλλι ήρθε και μάλιστα με εμφατικό τρόπο. Ωστόσο, η μπάλα παραμένει χαμηλά. Ηταν ένα τρίποντο σε μια πρεμιέρα πρωταθλήματος και απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης. Στοπ και πάμε παρακάτω…

Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που ξέρει πως να προσγειώσει την κατάσταση για το καλό της ομάδας. Το είπε, άλλωστε, και στις δηλώσεις του ο Σέρβος. “Εμείς σίγουρα έχουμε ακόμη πολλά πράγματα να κάνουμε ως ομάδα για να είμαστε όπως πρέπει να είμαστε στο γήπεδο”, ήταν κάποια από τα λόγια του έμπειρου κόουτς που γνωρίζει πολύ καλά ότι οι απαιτήσεις στον Παναθηναϊκό είναι υψηλές και η διάρκεια είναι αυτή που θα μετρήσει.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.759 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό είναι το καλό του Παναθηναϊκού και θα φανεί στην πορεία. Τα πάντα θα κερδηθούν μέσω της σκληρής δουλειάς, της συγκέντρωσης στον στόχο και της λογικής “κάθε εβδομάδα και ένας τελικός”. Ναι, είναι κλισέ το παραπάνω. Αποτυπώνει, όμως, και την απόλυτη πραγματικότητα. Αυτό είναι το πνεύμα στον Παναθηναϊκό και έτσι πρέπει να πορευτεί η ομάδα. Με υψηλότερους στόχους, με συγκέντρωση για το πρώτο βήμα για την επιστροφή της, με δουλειά και λίγα λόγια…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.