ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Στην ΕΡΤ το τουρνουά «Π. Γιαννακόπουλος»

Η ΕΡΤ θα καλύψει τηλεοπτικά τις αναμετρήσεις για το 3ο τουρνουά «Π. Γιαννακόπουλος».

Παναθηναϊκός: Στην ΕΡΤ το τουρνουά «Π. Γιαννακόπουλος»

Σε ρυθμούς προετοιμασίας για τη διεξαγωγή του 3ου τουρνουά «Π. Γιαννακόπουλος» το προσεχές Σαββατοκύριακο (18-19/09) μπαίνει ο Παναθηναϊκός που ολοκλήρωσε τις φιλικές αναμετρήσεις στο Μόναχο της Γερμανίας.

Οι «πράσινοι» μαζί με τις Αναντολού Εφές, Παρτιζάν Βελιγραδίου και τη γερμανική Ουλμ που πήρε τη θέση της Μακάμπι, θα προσφέρουν στο φίλαθλο κοινό σπουδαία ματς, ενόψει και της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.

Παράλληλα, σε ρυθμούς τουρνουά μπαίνει και η ΕΡΤ, η οποία ανακοίνωσε πως θα καλύψει το σπουδαίο event στη μνήμη του μεγαλύτερου αθλητικού παράγοντα της χώρας.

Βγήκαν αποδόσεις: Τόσο δίνουν οι στοιχηματικές να ντυθεί στα πράσινα ο Βεζένκοφ!
Βγήκαν αποδόσεις: Τόσο δίνουν οι στοιχηματικές να ντυθεί στα πράσινα ο Βεζένκοφ! 31.119 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου

17.00: Αναντολού Εφές – Ουλμ (ΕΡΤ 3)

20.00: Παναθηναϊκός  – Παρτιζάν (ΕΡΤ 2)

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου

17.00: Μικρός Τελικός (ΕΡΤ 3)

20.00: Τελικός (ΕΡΤ 2)

22.00: Απονομές (ΕΡΤ 2)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.