ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ο Μαουρίσιο… της Λεωφόρου (Vids)

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος όπου χρειάστηκε η ομάδα του έδειξε τις επιθετικές αρετές του.

Παναθηναϊκός: Ο Μαουρίσιο... της Λεωφόρου (Vids)

Ο Μαουρίσιο κλείνει ένα χρόνο παρουσίας στο «τριφύλλι», ενώ στις τελευταίες ημέρες της φετινής μεταγραφικής περιόδου, το όνομα του έπαιξε για αποχώρηση σε άλλο σύλλογο, ωστόσο τόσο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όσο και η διοίκηση της ομάδας, αρνήθηκαν την αποχώρησή του.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός-μέσος που αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό από την αγορά των «ελεύθερων» ποδοσφαιριστών, πέρα από τα αμυντικά του καθήκοντα κατά κύριο λόγο, έχει δείξει ότι έχει και το γκολ, κάτι που φάνηκε τόσο στην περσινή αγωνιστική περίοδο, όσο και στη φετινή που ξεκίνησε για το «τριφύλλι» το περασμένο Σάββατο.

Ο «Μάουρι» όπως είναι το προσωνύμιο που του έχουν δώσει στο «Γ. Καλαφάτης» είναι μέσα στις φάσεις που έχει η ομάδα του και όπου έχει κριθεί μέχρι τώρα απαραίτητο, έχει προσφέρει τις επιθετικές του αρετές, γεγονός σπάνιο για παίκτη που αγωνίζεται στη θέση του.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.499 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στις μέχρι τώρα συμμετοχές του, ο έμπειρος Βραζιλιάνος με τον Παναθηναϊκό έχει πετύχει τρία τέρματα, όλα στο «Απ. Νικολαΐδης» σε ένα γήπεδο που όπως αποδεικνύεται του ταιριάζει απόλυτα.

Χαρακτηριστικό όλων είναι τα δύο γκολ που σημείωσε στις αναμετρήσεις κόντρα στον Ολυμπιακό την περασμένη σεζόν σε κανονική περίοδο και play off, αλλά και στο πρώτο ματς της φετινής όπου «άνοιξε» το δρόμο προς την ευρεία νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης με 4-0.

Στον Παναθηναϊκό τον πιστεύουν, ενώ με απόφαση της διοίκησης από τη φετινή σεζόν, θα βρίσκεται και στην τετράδα των αρχηγών της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.