ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καρλίτος: Έχει το momentum και πρέπει να συνεχίσει… (Vids)

Ο Ισπανός φορ μπήκε δυναμικά στο νέο πρωτάθλημα, πέτυχε δύο γκολ αλλά η διάθεσή του θα κριθεί στη διάρκεια.

Καρλίτος: Έχει το momentum και πρέπει να συνεχίσει... (Vids)

Έγινε πολύ κουβέντα τους προηγούμενους μήνες για το αν ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να ενισχυθεί στη γραμμή κρούσης, ενώ την ίδια ώρα το ρόστερ είχε Καρλίτος, Μακέντα και Ιωαννίδη.

Στον Παναθηναϊκό έκλεισαν τ’ αυτιά τους σε ότι ακουγόταν και αποφάσισαν να στηρίξουν την υπάρχουσες επιλογές. Ο Καρλίτος ξεκίνησε από θέση pole position, με τους Ιωαννίδη και Μακέντα να ακολουθούν στην ιεραρχία.

Αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός ανέβασε το επίπεδο του ρόστερ του μεσοεπιθετικά, ώστε να δώσει τις ευκαιρίες που απαιτούνται για να ξεδιπλώσουν τις αρετές τους οι φορ της ομάδας. Για τον Ιωαννίδη υπάρχει η βεβαιότητα πως θα χρησιμοποιηθεί περισσότερο και θα είναι σε πολύ ανεβασμένο αγωνιστικό επίπεδο, καλύτερο από τη σεζόν που έκανε πέρυσι, όπου είδαμε τα πρώτα δείγματα γραφής του.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 82.319 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πρόσωπο όμως που αποτελεί έκπληξη, είναι ο Καρλίτος, που ήρθε με ιδιαίτερα «βαρύ» βιογραφικό, αλλά πέρα από λιγοστές εξαιρέσεις, δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα την περσινή σεζόν. Προφανώς όμως, τα «ρηχά» νερά που κινήθηκε ο Ισπανός, οφείλονται και στο πως έπαιζε συνολικά η ομάδα, κάτι που όπως διαπιστώνει κανείς, από φέτος αλλάζει και με τη συνδρομή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Καρλίτος λοιπόν, εφόσον αξιοποιηθεί μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα με το «τριφύλλι», γεγονός που φάνηκε και από την πρεμιέρα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ήταν εκεί που έπρεπε, αξιοποίησε το τάισμα των συμπαικτών του και «έγραψε» δύο γκολ, ενώ είχε και αρκετή συμμετοχή και στο υπόλοιπο παιχνίδι της ομάδας.

Είναι σημαντικό για έναν φορ να πετυχαίνει δυο γκολ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αφού η ζωή του περιστρέφεται γύρω από το πόσες φορές θα στείλει τη μπάλα μέσα στο τέρμα. Πλέον, με το momentum να είναι υπέρ του, μπορεί να οδηγήσει το «τριφύλλι» στην επίθεση, αλλά όλα θα κριθούν από τη συνέπεια που θα δείξει τόσο στο Κορωπί, όσο και στους αγώνες.

Το Σάββατο ο Παναθηναϊκός δίνει το πρώτο δύσκολο ματς εκτός των δικών του τοιχών, με τον αντίπαλο να προέρχεται από σπουδαίο διπλό στην Τούμπα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μια ομάδα συμπαγής, έχει την ψυχολογία, αλλά ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και με τη φόρα που έχει πάρει ήδη ο Καρλίτος, πρέπει να φύγει από την πόλη της Ηπείρου με το τρίποντο της νίκης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...