ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Να προσέξουμε λίγο τα «δρεπάνια» και τους… Σιδηρόπουλους

Δεν ήταν όλα ρόδινα στη Λεωφόρο το βράδυ του Σαββάτου. Μια «τεσσάρα» σίγουρα φέρνει ενθουσιασμό. Και κρύβει κάτω από το χαλάκι τα προβλήματα που μπορεί να υπήρξαν.

Να προσέξουμε λίγο τα «δρεπάνια» και τους… Σιδηρόπουλους | panathinaikos24.gr

Ένα απ’ αυτά ήταν η κακή εικόνα του Παναθηναϊκού στο πρώτο 25λεπτο του παιχνιδιού. Φάνηκε να υπάρχει πρόβλημα στο build up της ομάδας από το πρέσινγκ που έκανε ψηλά ο Απόλλων. Δεν έβγαινε σωστά η μπάλα, δεν μπορούσε να αναπτυχθεί με ορθολογικό τρόπο ο Παναθηναϊκός, με αποτέλεσμα ούτε δημιουργικός να είναι, ούτε ισορροπία να έχει στην άμυνα.

Δεσύλλας: «Με Αλεξανδρόπουλο και ίσως αλλαγή συστήματος ο Παναθηναϊκός»
Δεσύλλας: «Με Αλεξανδρόπουλο και ίσως αλλαγή συστήματος ο Παναθηναϊκός» 2.916 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όταν ο Ρούμπεν άρχισε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο επί της ουσίας άλλαξε η εικόνα. Εκεί ο Παναθηναϊκός ανέβηκε πιο ψηλά και έκανε τον Απόλλωνα να «μαζευτεί». Όταν πια ήρθε το πρώτο γκολ το νερό μπήκε στο αυλάκι.

Για να πάρει όμως το… θάρρος η φιλοξενούμενη ομάδα, που ήταν προς τιμήν της ο τρόπος με τον οποίο κατέβηκε στη Λεωφόρο (να παίξει και όχι να… κλέψει), βρήκε και σύμμαχο. Τον Σιδηρόπουλο. Ο Έλληνας διαιτητής επέτρεψε από τα πρώτα λεπτά το πολύ σκληρό παιχνίδι. Πολλές φορές το αντιαθλητικό παιχνίδι.

Ειδικά στη φάση που ο Βιτάλ έχει την μπάλα έξω από την περιοχή και ο παίκτης του Απόλλωνα πάει σαν… δρεπανοφόρο πάνω του, ο Σιδηρόπουλος αντιδρά εξοργιστικά. Φάουλ και κίτρινη κάρτα είναι η σωστή απόφαση, αλλά ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί. Και έκανε και… νόημα στον Βραζιλιάνο να σηκωθεί. Πάλι καλά δηλαδή που δεν του έδειξε και κάρτα για… θέατρο.

Θα πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός την αντιμετώπιση της διαιτησίας. Και να προστατεύσει τους καλούς παίκτες που διαθέτει, τύπου Βιτάλ. Θα πρέπει και οι διαιτητές να προστατεύουν τους ποδοσφαιριστές. Αν ο κάθε Σιδηρόπουλος αφήνει να παίζεται το παιχνίδι σε τέτοια μαρκαρίσματα, θα παίρνει θάρρος και ο επόμενος.

Σε ένα πρωτάθλημα που ξεκίνησε με τους ανταγωνιστές να παίρνουν τα «σπόρια» από τους διαιτητές, ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε έναν Σιδηρόπουλο που έως και εχθρικό τον λες. Και το μήνυμα δεν ήταν ενθαρρυντικό.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close