ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πρωταγωνίστησε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ ο Παναθηναϊκός

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Παναθηναϊκός στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ καθώς ανέδειξε πρωταθλήτριες, ενώ είχε και συμμετοχές σε τελικούς σε άνδρες και γυναίκες.

Πρωταγωνίστησε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ ο Παναθηναϊκός

Ο τελικός του απλού γυναικών βάφτηκε… «πράσινος» καθώς η Κατερίνα Τόλιου νίκησε την επίσης αθλήτρια του «τριφυλλιού», Ελισάβετ Τέρπου και αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Στον τελικό η Τόλιου λύγισε τη συμπαίκτριά της στον Παναθηναϊκό με 4-2 σετ (8-11, 11-9, 11-9, 7-11, 11-8, 11-7). Η Ελληνίδα παίκτρια πανηγύρισε τον 4ο τίτλο της στο αγώνισμα, ενώ η Τέρπου συμπλήρωσε πια τελικούς στο απλό στα Πανελλήνια πρωταθλήματα όλων των ηλικιακών κατηγοριών.

Η Κατερίνα Τόλιου και η Κωνσταντίνα Παρίδη είναι επίσης οι πρωταθλήτριες Ελλάδας του διπλού γυναικών για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Η αθλήτρια του «τριφυλλιού», μαζί με τη συναθλήτρια της επικράτησαν των Μαλαματένια Παπαδημητρίου/Αλίκη Κιούφη με 3-1 σετ (11-6, 11-9, 9-11, 11-8).

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.169 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στους άνδρες οι αδερφοί Κωνσταντινόπουλοι Γιώργος και Κώστας έφτασαν μέχρι τον τελικό του διπλού ανδρών, καθώς λύγισαν από τους Γιώργο Σταματούρο και Τάσο Ρηνιώτη με 3-1 σετ (11-8, 12-10, 8-11, 11-8).

Στον τελικό του απλού ανδρών ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, αντιμετώπισε τον  Γιώργο Σταματούρο του Ολυμπιακού σε μια συναρπαστική αναμέτρηση που κρίθηκε στο έβδομο σετ και τελικά λύγισε με 3-4.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.