ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην Κ-17 του Ολυμπιακού επίσημα ο Συλαϊδόπουλος

Προπονητής της Κ-17 του Ολυμπιακού ο Συλαϊδόπουλος και επίσημα. Είχε δεχτεί ίδια ακριβώς πρόταση από το τριφύλλι.

Στην Κ-17 του Ολυμπιακού επίσημα ο Συλαϊδόπουλος

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος θα είναι και επίσημα προπονητής της Κ-17 του Ολυμπιακού. Ο πρώην προπονητής του τριφυλλιού παρότι δέχτηκε ίδια πρόταση από τους πράσινους, αποφάσισε να αλλάξει στρατόπεδο.

Όλα πλέον είναι επίσημα και ο Συλαϊδόπουλος θα ανήκει στους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο. Ο 42χρονος προπονητής αναλαμβάνει να καθοδηγήσει την ομάδα του Ολυμπιακού Κ17 ενώ τοποθετείται ως επικεφαλής του αναπτυξιακού προγράμματος της ακαδημίας «Tomorrow’s Legends».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 35.827 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ως επικεφαλής του παραπάνω προγράμματος και σε συνεργασία με όλους τους προπονητές, ασχολείται με την εξατομίκευση και την καθημερινή βελτίωση των elite players της ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού φτάνοντας μέχρι και την πρώτη ομάδα ενώ έχει μεγάλη εμπειρία στο τεχνικοτακτικό κομμάτι ακολουθώντας τις εξελίξεις γύρω από το άθλημα. Έχει καθίσει ήδη στον πάγκο του Ολυμπιακού Κ17 στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος, μετρώντας ισάριθμες νίκες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.