ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Φουλάρει για Γιάννινα!

Ο Παναθηναϊκός ανεβάζει στροφές για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει όλα τα όπλα στην φαρέτρα του.

Παναθηναϊκός: Φουλάρει για Γιάννινα!

Στο τελικό στάδιο μπαίνει η προετοιμασία του τριφυλλιού για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο.

Οι πράσινοι ανεβάζουν ρυθμούς με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να υπολογίζει γι΄ αυτό το ματς και τον Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος ήταν τιμωρημένος στην πρεμιέρα.

Επιπρόσθετα, ο Σέρβος προπονητής θα έχει όπως όλα δείχνουν και τον Ζοσέ Μαουρίσιο στη διάθεση του, ο οποίος φαίνεται να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 16.063 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά, οι πράσινοι θέλουν τη νίκη για να πάρουν και ψυχολογική ώθηση ενόψει της συνέχειας. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεδομένα θα πάρει παραπάνω χρόνο συμμετοχής ο Σεμπαστιάν Παλάσιος.

Τέλος, ο Γιοβάνοβιτς στις τελευταίες προπονήσεις πρόκειται να κάνει και διάφορες δοκιμές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.