ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: “Βασιλικό” προβάδισμα, με τα γκολ στη Μαδρίτη – τριάδα Τσάμπιονς Λιγκ στο 9.29!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα:

Λαμπερό είναι το κουπόνι της Τετάρτης (15/09), με τις αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ για τη φάση των ομίλων να κυριαρχούν. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρία προγνωστικά από τη διοργάνωση που αξίζουν την προσοχή σας. Ποντάρουμε σήμερα σε δυνατά ματς που διεξάγονται σε Ιταλία, Ισπανία και Μολδαβία.Βρίσκετε όλα τα παιχνίδια της ημέρας στην bet365 ποδόσφαιρο με πλήθος αγορών.

Μπορεί η Ρεάλ

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Ίντερ και την Ρεάλ Μαδρίτης, που διεξάγεται στις 22:00 στο Μιλάνο για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την πρώτη τους απώλεια βαθμών στο ιταλικό πρωτάθλημα προέρχονται οι “νερατζούρι”, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι (2-2) στην έδρα της Σαμπντόρια. Προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ, δεν κατάφεραν, όμως να διατηρήσουν το προβάδισμά τους. Στις δύο πρώτες αγωνιστικές είχαν επικρατήσει με 4-0 επί της Τζένοα και με 3-1 στην έδρα της Βερόνα. Στα εφτά από τα δώδεκα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, δεν έχουν καταφέρει να διατηρήσουν αλώβητη την εστία τους.

Η Ρεάλ Μαδρίτης γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο την επιστροφή της στο “Μπερναμπέου” μετά από 18 μήνες και συνέτριψε με 5-2 τη Θέλτα. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπενζεμά, που σημείωσε τρία γκολ. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Αντσελότι, καθώς είχε προηγηθεί αυτή (0-1) στην έδρα της Μπέτις. Τα πάει πολύ καλά μακριά από το γήπεδό της, καθώς έχει επικρατήσει στις τέσσερις από τις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Σε αγωνιστική φόρμα βρίσκεται η Ρεάλ, ενώ τα πάει καλά εκτός έδρας. Δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στην πολύ δυνατή, ειδικά στο “σπίτι” της, Ίντερ, όμως μπορεί να τα καταφέρει. Θα πάμε με το 2 DNB σε απόδοση 2.08.

Σκοράρουν στην Μαδρίτη

Η επόμενη επιλογή μας είναι από το παιχνίδι που διεξάγεται στις 22:00 στην Ισπανία, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την Πόρτο.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε κατάφερε να πετύχει την τρίτη της νίκη στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της, αυτή τη φορά (1-2) στην έδρα της Εσπανιόλ. Τα βρήκε, βέβαια, “σκούρα” και χρειάστηκε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ, με γκολ του Λεμάρ στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων. Έχει σκοράρει στις εφτά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Παράλληλα, όμως, η ανασταλτική της λειτουργία δεν είναι τόσο καλή, καθώς μόνο σε ένα από αυτά έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Από εκτός έδρας “Χ” (1-1) στο ντέρμπι με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας προέρχεται η Πόρτο. Αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία της στα τρία τελευταία παιχνίδια, καθώς είχε προηγηθεί αυτή (1-1) απέναντι στην Μαρίτιμο. Στο ενδιάμεσο κέρδισε εύκολα την Αρούκα με 2-0, σκοράροντας δυο φορές στο πρώτο ημίχρονο. Είναι αήττητη στα τελευταία 33 παιχνίδια του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Η γραμμή κρούσης της είναι το όπλο της, καθώς έχει σημειώσει εννιά τέρματα σε πέντε αγώνες.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης αγωνίζεται στην έδρα της και έχει το προβάδισμα για τη νίκη. Η άμυνά της, όμως, δεν εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη και η Πόρτο έχει ποιότητα στην επιθετική της γραμμή για να το εκμεταλλευτεί. Θα προτιμήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.29.

Αντέχει η Σέριφ Τιράσπολ

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με το ματς που γίνεται στη Μολδαβία στις 19:45, όπου για τη πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, η Σέριφ Τιράσπολ υποδέχεται την Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Περίοδο καλής αγωνιστικής κατάστασης διανύουν οι γηπεδούχοι που προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες για το πρωτάθλημα της χώρας τους. Συγκεκριμένα, επικράτησαν με 2-0 επί της Μπάλτι και με 2-0 επί της Πετροκούμπ. Είχε προηγηθεί η εκτός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με την οποία και σφράγισαν την πρόκριση τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η έδρα τους είναι η δύναμη τους, καθώς μετράνε έξι συνεχόμενες νίκες.

Επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα Ουκρανίας για την Σαχτάρ Ντόνετσκ, που επικράτησε εύκολα με 2-0 επί της Ντνίπρο-1. Είχε προηγηθεί η εκτός έδρας ισοπαλία με την Μινάι. Εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους ομίλους με το 2-2 στην παράταση (σκορ κανονικής διάρκειας αγώνα 1-2)  στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μονακό. Έχει δεχτεί γκολ στις δύο από τις τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Η Σαχτάρ είναι σαφώς πιο έμπειρη ομάδα στη διοργάνωση. Η Σέριφ Τιράσπολ, όμως, θα έχει τον ενθουσιασμό από την πρώτη συμμετοχή της και μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα επιλέξουμε το 1Χ (Δ.Ε.) σε απόδοση 1.95.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...